اسامی برندگان نهایی سومین دوره‌ی جایزه بهرام صادقی معرفی شدند از «نگاه بی‌قرار و چشمان سرگردان» تا «زمستان شغال»

هیئت داوران سومین دوره‌ جایزه‌ ادبی بهرام صادقی از میان بیست داستانِ راه‌یافته به مرحله‌ی نهایی، ضمن تقدیر از پنج اثر، برندگان این مسابقه را به این شرح اعلام کرد:
داستان برتر نخست: «نگاه بی‌قرار و چشمان سرگردان»، نوشته‌ بهمن بابایی از قزوین، لوح افتخار و مبلغ دو میلیون تومان جایزه‌ نقدی
داستان برتر دوم: «یک تکه کاج»، نوشته‌ی پویا منشی‌زاده از هلند، لوح افتخار و یک‌ونیم میلیون تومان جایزه‌ نقدی
داستان برتر سوم: «زمستان شغال»، نوشته‌ی فرهاد رفیعی از شیراز، لوح افتخار و مبلغ یک میلیون تومان جایزه‌ نقدی


آثار شایستهی تقدیر:
«تاسیان» نوشتهی الهام نظری از تهران، «خشکشویی سفید» نوشته‌ موژان اردانی از تهران، «دبه‌ها و جبه‌ها» نوشته مهدی عباسی زهان از کرج، «کارِ گِل» نوشته مهدی حمیدی پارسا از قم و «هوش سبز» نوشته‌ پرستو گرانمایه از کانادا. به گفته‌ رضا شکراللهی، دبیر جایزه، در سومین دوره‌ این جایزه که در سایت خوابگرد برگزار شد، ۱۰۰۶ داستان‌نویس شرکت داشتند و هیئت انتخاب، ابتدا ۴۰ اثر منتخب را معرفی کرد و سپس از میان آن‌ها، ۲۰ اثر برگزیده را به مرحله‌ نهایی فرستاد، که همه‌ی این بیست داستان در سایت مسابقه منتشر شده‌اند. در مرحله‌ نهایی، اعضای هیئت داوران (خانم فرشته احمدی و آقایان حسین پاینده، علی خدایی، حسین سناپور و محمدحسن شهسواری) بنا به درخواست دبیرخانه‌ی جایزه پنج داستان برتر خود را به ترتیب اولویت و به‌طور جداگانه معرفی کردند و در نهایت سه داستانی که مجموع رتبه‌هایشان امتیازهای بیشتری دریافت کرده بود به ترتیب به عنوان داستان برتر یکم، دوم و سوم اعلام شدند. همچنین به پیشنهاد هیئت داوران، با توجه به کیفیت خوب اغلب آثار این مرحله و نزدیکی نسبی داستان‌ها از نظر کیفیت و بر اساس امتیازهای بعدی، پنج داستان نیز شایسته‌ تقدیر شناخته شدند. پیش از این نیز اعلام شده بود که در بخش جنبی (مردمی) جایزه‌ ادبی بهرام صادقی، سه داستانِ «پرتقال‌های خونی» نوشته‌ دامون بهرنگ، «حدس بزنید کی؟» نوشته‌ امین شیرپور و «غوطه‌ور در فُرمالین» نوشته‌ عباس باباعلی به عنوان آثار برتر به انتخاب کاربران طاقچه و خوانندگان معرفی شدند. شایان ذکر است که پویا منشی‌زاده، برگزیده‌ دوم هیئت داوران، جایزه‌ی نقدی خود را برای حمایت از بیماران مبتلا به سرطان به موسسه‌ ‌خیریه‌ دهش‌پور تقدیم کرده است.
سایر اخبار این روزنامه
رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به مسائل دشوار خوزستان: وظیفه قطعی حکومت هاست که به فکر مردم باشند چالش‌ها بر سر انتخاب نامزد ریاست‌جمهوری در میان اصولگرایان کماکان ادامه دارد دلواپسیبا اسم رمز بهار رئیس قوه قضاییه: بلایای طبیعی نباید ابزار سیاسی علیه دولت شود علیرضا صدقی چون تهران نبود برگ تازه ای از بزرگ ترین اختلاس های تاریخ ایران در دولت قبل رو شد دوباره 3 هزار میلیارد آموزش در مناطق دوزبانه همزمان با روز جهانی زبان مادری بررسی شد همه سختی های احیای یک اصل وزیر دفاع آمریکا به عراق سفر کرد موصل در لبه آزادی و ویرانی نگاهی به نوشتن به زبان مادری گنجینه زبانی ایران زمین سخنگوی وزارت خارجه: صبرمان در برابر ترکیه حدی دارد مردم از روزهای بدون اکسیژن در خوزستان می گویند از ترکش تا نفس لاریجانی در دیدار با رئیس مجمع عالی خلق کره شمالی: آمریکا همواره به دنبال فشار آوردن بر کشورهای مستقل است اسامی برندگان نهایی سومین دوره‌ی جایزه بهرام صادقی معرفی شدند از «نگاه بی‌قرار و چشمان سرگردان» تا «زمستان شغال» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد جریمه مالی استقلال اهواز و نساجی مازندران