قاتل ستایش قریشی اعدام شد پایان تلخ امیرحسین

قاتل ستایش قریشی صبح پنج‌شنبه گذشته اعدام شد.
به گزارش تسنیم، 23فروردین‌‌‌‌‌‌‌ سال گذشته بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختربچه 6ساله افغانستانی در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد. گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به ‌گفته پدر او یکشنبه 22فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است. در تحقیقات اولیه مشخص شد که امیرحسین، پسر 17ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود، او را ربوده و پس از تجاوز به قتل رسانده است.
با اعلام این گزارش، دادستانی ورامین بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت پرونده تاکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به‌طور ویژه و خارج از نوبت در دستورکار دستگاه قضایی قرار گرفت تا اینکه پس از صدور قرارمجرمیت و کیفرخواست، شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران، قاتل ستایش را بابت ارتکاب قتل به قصاص، تجاوز به‌عنف به اعدام و بابت جنایت بر میت به دیه محکوم کرد و این حکم 20دی سال95 در شعبه 32 دیوان عالی کشور تایید شد.
تمام مراحل اجرای حکم سپری شد


پنج‌شنبه گذشته پس از اجرای حکم قصاص قاتل ستایش قریشی، غلامحسین اسماعیلی، رئیس کل دادگستری استان تهران اظهار کرد: با توجه به درخواست و تاکید خانواده ستایش قریشی دختربچه افغانستانی که سال گذشته به قتل رسیده بود، تمام مراحل اجرای حکم سپری شد. وی ادامه داد: با توجه به تکمیل مراحل، صبح پنج‌شنبه گذشته حکم اعدام اجرا شد.
رئیس کل دادگستری تهران اظهار کرد: امیدواریم اعمال قانون و اجرای این احکام بازدارندگی لازم را داشته باشد و در آینده شاهد تکرار این حوادث و جنایات نباشیم.
نامه پدر ستایش پس از اعدام قاتل دخترش
پدر ستایش قریشی پس از اعدام قاتل دخترش که صبح روز پنج‌شنبه اجرا شد، نامه‌ای را خطاب به مردم ایران و مهاجران افغانستانی ساکن ایران نوشت.
متن این نامه به این شرح است: «قاتل دختر عزیزم، ستایش، قصاص شد، بر طبق قوانین ایران، کشوری که بیشتر عمر من و فرزندانم در آن گذشته است. تقریباً یک سال و 10ماه است که از آن اتفاق می گذرد و هر روز برای ما سخت گذشته است. خبر قتل دختر دیگرم، آتنا اصلانی داغ ما را تازه کرد و همه مردم ایران را ناراحت کرد و قصاص قاتل او درخواست همه مردم ایران بود. ولی امروز که حکم قصاص قاتل ستایش عزیزم اجرا شد، برای ما مایه خوشحالی نبود. چون امروز خانواده دیگری، مثل ما، فرزندش را از دست داد.
فرزندان ما، هر چه باشند و هر کاری که کرده باشند، حاصل عمر و زندگی ما هستند و دوست‌شان داریم. ستایش ما به ناحق از میان ما رفت، ولی قاتل او هم فرزند خانواده‌ای مثل خانواده ما بود. درست است که قصاص حق است و باید تسلیم خواست خدا و قانون بود، ولی به هر حال خانواده‌ای از برادران ایرانی‌ام، امروز در غم فرزند نشسته است. قصاص درخواست من و خانواده من بود تا مرحمی باشد بر زخم از دست دادن دختر کوچکم. و برای ما افغانستانی‌های ساکن ایران، اجرای عدالت آرزوی بزرگی است.
تمام عمر در میان برادران ایرانی‌مان با آرامش زندگی کرده‌ایم و برای خود اعتبار و آبرو خریده‌ایم. مردم محله ما در ورامین به ما احترام می‌گذارند، چون چیزی جز زحمت صادقانه از ما ندیده‌اند و سعی کرده‌ایم در سرزمین برادران هم دین و هم زبانمان، که با بزرگی ما را پذیرفته‌اند، نان حلال برای خانواده‌مان ببریم. این قصاص، برای من و خانواده‌ام و برای ستایش عزیزم، و البته برای کل ملت ایران و مهاجرین افغانستانی، آرامش و عزت به همراه خواهد آورد. از تماس هموطنان افغانستانی و برادران ایرانی‌ام که ما را در این غم همراهی کردند سپاسگزارم. امیدوارم دیگر هیچ وقت و برای هیچ خانواده‌ای، چنین روزهای سختی پیش نیاید.»
سایر اخبار این روزنامه
«ابتکار» تاثیر 9 دوره برگزاری جایزه جلال آل احمد بر عرصه کتاب کشور را بررسی کرد سردرگمی «جلال» به دنبال کتاب سال «ابتکار» از انتقادها به تنها رسانه دیداری و شنیداری کشور گزارش می دهد نیازهای قانونی شکستن یک انحصار رسانه ای مایکل پنس اعلام کرد که ترامپ پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تایید نخواهد کرد خواب آشفته ترامپ برای برجام محمدعلی وکیلی درس ها و عبرت های اتفاقات اخیر آیا در اعتراض‌های اخیر خواست مردمی شنیده شد؟ متن مطالبات در اغمای حواشی اعتراض ها امامان جمعه شهرهای بزرگ به اعتراضات اخیر چگونه واکنش نشان دادند؟ اعتراضات خیابانی به روایت ترییون های نمازجمعه سهم گردشگری از ایجاد اشتغال ایران چقدر است؟ سفره کم نان گردشگری «ابتکار» واکنش مجلس به تیم اقتصادی دولت درباره ناآرامی های اخیر را بررسی می کند سوال و استیضاح اقتصادی ها یا همراهی با دولت؟ قاتل ستایش قریشی اعدام شد پایان تلخ امیرحسین آذری جهرمی : در تصمیم‌گیری برای ایجاد محدودیت تلگرام نقش نداشتیم اظهارات ابتکار درخصوص بازداشت جوانان در حوادث اخیر باید حق پرسشگری و چالش‌گری آنها را به رسمیت شمرد