داعش مسوولیت حمله به دفتر صندوق نجات کودکان در افغانستان را بر عهده گرفت

‌دویچه‌وله- داعش مسوولیت یورش به دفتر یک سازمان خیریه در شهر جلال‌آباد افغانستان را بر عهده گرفته است. افراد این گروه به روی حاضران در ساختمان آتش گشودند. تا‌کنون 11 تن به بیمارستان منتقل شده‌اند.
دیروز یک مهاجم انتحاری خودروی خود را مقابل دفتر سازمان خیریه «صندوق نجات کودکان» در شهر جلال‌آباد منفجر کرد. عطاءالله خوگیانی، سخنگوی والی ننگرهار به خبرگزاری فرانسه گفته که این حمله در ساعت 9:10 (به وقت محلی)، اندکی پس از رسیدن کارمندان این سازمان به محل کارشان رخ داده است.
به گفته این مقام محلی بلافاصله پس از این انفجار، گروهی مهاجم مسلح به داخل ساختمان یورش بردند.
به گفته محمد امین، یکی از کسانی که در زمان حمله داخل ساختمان بوده و اینک به بیمارستان منتقل شده، «صدای انفجار بزرگی» را شنیده است. این شاهد عینی اضافه کرده‌ پس از صدای انفجار مرد مسلحی را که یک آر‌پی‌جی در دست داشته در حال ورود به ساختمان دیده است.
داعش مسوولیت این حمله را بر عهده گرفته است. سازمان خیریه «صندوق نجات کودکان» با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز ناراحتی شدید از وقوع این حمله اعلام کرد فعالیت خود را در سراسر افغانستان به حالت تعلیق درآورده است.
سایر اخبار این روزنامه