لزوم آمادگی برای بچه‌دار شدن

شما که می‌خواهید بچه‌دار شوید آیا آمادگی بچه‌دار شدن دارید؟ سال‌ها قبل وقتی ازدواجی صورت می‌گرفت، طبیعی‌ترین حالت، فرزندآوری بود و آمادگی برای این کار کلمه‌ای غریب بود، اما اکنون با موارد و مشکلات جوامع باید آماده شویم برای این موضوع. در ادامه به صورت مختصر به نمونه‌هایی از این آمادگی‌ها می‌پردازیم. همانگونه که مشاوره قبل از ازدواج از ضروریات است مشاوره قبل از بارداری نیز به‌شدت سودمند و حتی ضروری است. متاسفانه مشکلات روانی از قبیل وسواس، افسردگی، عصبانیت‌های بی‌دلیل، خساست، بدبینی و... هر روز بیشتر دیده می‌شود و چنانچه والدینی با این مشکلات فرزند‌آوری کنند هم خود و هم کودک را وارد مشکل بزرگی خواهند کرد. توصیه می‌شود زوج‌ها به‌ویژه آنهایی که سابقه مشکلات روانی هر چند کوچک دارند قبل از بارداری یک بررسی از سلامت روان خود داشته باشند. از دیگر لازمه‌های فرزند‌آوری داشتن وضعیت مالی نسبتا مناسب است. کودکان در دنیای تکنولوژی و پویای اکنون نیاز به آموزش و پرورش‌های خاص دارند که نیاز به وضعیت مالی معمول دارد؛ بنابراین به نظر می‌رسد بهتر است به تصمیم خود بیشتر فکر و مسائل را بررسی کنید.
داشتن فرزند، مسئولیت و تعهد بزرگی است. قبل از اینکه تصمیم به بچه‌دار شدن بگیرید مهم است که شما و همسرتان آنچه را که تصمیم دارید در نظر بگیرید و اینکه آیا هر دوی شما آمادگی پذیرش این مسئولیت را دارید یا خیر؟ اگر یکی از زوجین تمایلی ندارد و زمان بیشتری نیاز دارد اشتباه بزرگی است اصرار بر این مساله آمادگی زن و شوهر بسیار لازم و ضروری است.
 اگر زن و شوهر اختلاف مذهبی دارند، باید در مورد تاثیر آن بر فرزندشان صحبت کرده و راه‌حل مناسبی بیابند. موکول کردن حل این موارد برای بعد از تولد راه مناسبی نیست.
 زن و شوهر باید در مورد مسئولیت مراقبت از بچه صحبت کرده و چگونگی تعادل، بین کار و خانواده را به دقت بررسی کنند.


زوج‌ها باید بررسی کنند اگر کودک با مشکل خاص یا نیاز خاص متولد شد آیا آمادگی کامل را دارند؟ فراموش نکنیم برای حل یک مشکل نباید به فرزند‌آوری تمایل نشان داد. نباید به دلیل جلب حمایت اقوام، حفظ رابطه‌تان با همسرتان یا نزدیک کردن شما به هم کودکی به دنیا بیاید. وقتی بچه‌ای به دلیل حل مشکلی به این دنیا آورده شود، مشکل همان جا می‌ماند و حتی پررنگ‌تر می‌شود.
بچه‌ها باید توسط والدینی به این دنیا بیایند که می‌خواهند عشق‌شان را منتشر کنند، والدینی که بزرگ کردن یک بچه اتفاق شیرین زندگی‌شان است و به آن یقین دارند. والدینی که می‌دانند تشکیل خانواده بخش بسیار مهم و ارزشمندی از زندگی است.
زن و مرد باید با عشق و علاقه به فرزند‌آوری بیندیشند زیرا هر رابطه‌ای طی اولین سال به دنیا آمدن بچه‌ کمی دچار بی‌توجهی و مشکل می‌شود. هر دو طرف دچار کمبود خواب، نیازهای مالی بیشتر و وقت کمتری برای همدیگر هستند. این کاملا طبیعی است. اگر رابطه‌تان باثبات و محکم و مملو از علاقه باشد، هر دوی شما این دوران را به خوبی سپری خواهید کرد. ولی اگر شما و همسرتان تعهد کافی به هم نداشته باشید، با هم صحبت نکنید یا ندانید که چطور باید با هم همکاری کنید، مسئولیت‌های عادی بچه استرس فوق‌العاده زیادی به رابطه‌تان وارد خواهد کرد.  باید کاملا مطلع باشید با فرزند‌آوری دوران شیطنت و بی‌برنامگی به اتمام خواهد رسید. بچه‌ها به یک برنامه مشخص و توجه کامل و 24 ساعته نیاز دارند. اگر باید بین نشستن در خانه و مراقبت از فرزندتان که دچار بیماری شده و دیدار دوستان‌تان یکی را انتخاب کنید، بدون هیچ فکری باید فکر دیدار را از خودتان دور کنید. نیاز فرزندتان به آرامش و توجه بسیار بسیار مهم‌تر از تمایل شما به بیرون رفتن از منزل باید باشد... ضمن اینکه قبل از بارداری خصوصا خانم‌ها باید اضافه وزن خود را کنترل کنند، تغذیه مناسب داشته باشند و برای کنترل کامل به پزشک مراجعه کنند تا با عنایت خداوند کودکانی سالم، شاد و به دور از هر گونه مشکل داشته باشند و پرورش دهند ... قطعا پاداشی را که خداوند به والدین وعده داده به آسانی تحقق نخواهد یافت و نیازمند پذیرش مسئولیت و داشتن آگاهی است.
سایر اخبار این روزنامه
با حضور و حمایت دکتر ولایتی پژوهش در دانشگاه توسعه خواهد یافت پیاده‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان با انجام پژوهش کاربردی هدفمند و مساله‌محور ۴۰شهید در حمله انتحاری به حرم حضرت سکینه(س) تعامل خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی برقرار کردیم زباله پاداش زمین نیست رقیب روحانی افزایش سقف برداشت از خودپردازها در ایام عید رونمایـــــــی از کـــــــتاب میراث ماندگار با مقـــــــــــــــــدمه آیت‌الله هاشــــــمی(ره) نیمکت قوی‌برگ برنده بانک سرمایه لزوم آمادگی برای بچه‌دار شدن تولید «کلاه قرمزی» برای تعطیلات عید متوقف شد میزان دستمزد سال 96چقدر است؟ با دل خونین لب خندان بیاور همچو جام دیپلماسی عمومی از ضروری‌ترین حوزه‌های دیپلماسی است جهان در آستانه فاجعه انسانی بلند اما مرکب از کوتاه‌مدتی آیین دف شهید شده است دومین قهرمانی ایران در آسیا اما و اگرهای بازگشت سرویس ادارات دومین «ایرباس» پسابرجامی به تهران رسید شوینده‌ها بلای دست‌های شما