مشکلات صنفی را به معضلات امنیتی تبدیل نکنیم



رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت حل مشکلات صنفی اقشار مختلف توسط مسئولان، گفت: نیروهای انتظامی و امنیتی باید بین اعتراضات موجه یک صنف و موج سواری دشمنان، مرزگذاری کنند و نباید اجازه داد مشکلات صنفی تبدیل به معضلات امنیتی شود.
به‌گزارش میزان، آیت‌الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به برخی اعتراضات صنفی اظهار کرد: مسئولان با برطرف کردن مشکلات صنفی در حد توان خود نباید اجازه دهند که یک مشکل ساده به معضلی امنیتی تبدیل شود. مردم هم باید بدانند که دشمن همواره در کمین است و تلاش دارد که با کوچکترین اعتراضی شروع به موج سواری کند. براین اساس نباید چنین مجالی را دراختیار دشمن قرار داد. وی افزود: دستگاه قضایی نیز با کمک ضابطان خود توجه دارد که برخی تحرکات از کجا سرچشمه می‌گیرد و نیرو‌های انتظامی وامنیتی نیز باید بین اعتراضات موجه یک صنف که باید مشکلاتشان شنیده و حل شود با موج سواری منافقین و دشمنان مرزگذاری کنند. کسانی که قصد دارند از برخی فضا‌ها سوءاستفاده کنند و بواسطه آن امنیت کشور و مردم را به خطر بیندازند بدانند که نظام فقط نظاره گر نخواهد بود و بشدت با آنها مقابله خواهد کرد. رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه امروز توانایی کشور در عرصه‌های گوناگون غیرقابل انکار است، عبور از این مرحله را نیازمند عزم قوی، وحدت کلمه، تدبیر، همیاری و همدلی دانست.


برخی در صدد تحریف راه امام هستند
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درپیش بودن سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل (قدس‌الله نفسه الزکیه)، یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی را گرامی داشت و اظهار کرد: حضرت امام(ره) نماد خودباوری در جهان اسلام و احیاگر دین مبین اسلام در عصر حاضر بود. ایشان به معنای واقعی، مجدّد و اصول فکری ایشان بازگشت به اسلام حقیقی یا به تعبیر ایشان اسلام ناب محمدی(ص) بود.
آیت‌الله آملی لاریجانی با بیان اینکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب، محکمات نظرات و گفتار و عمل امام(ره) کاملاً روشن است، تأکید کرد: جریانی درصدد تحریف راه و گفتار امام است درحالی که باید در صورت وجود ابهام نیز به محکمات رجوع شود. از جمله محکمات کلام امام(ره)، توجه و رسیدگی به محرومان، مقابله با اشرافیگری، خودباوری و استقامت و رسیدن به ندای مظلومان در منطقه بود که در قانون اساسی نیز این محکمات منعکس شد.
اینکه عده‌ای برخی مسائل نظیر کمک ایران به مردم منطقه را زیرسؤال می‌برند ناشی از وادادگی آنهاست، زیرا رسیدگی به محرومان منطقه و پاسخ به ندای مظلومیت آنها، عمق راهبردی ایران است که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد.
بزرگترین تمدن‌ها در ایران پدیده آمده است
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعمال فشارهای امریکا علیه ملت ایران، با بیان اینکه ملت ما ۴۰ سال با این تحریم‌ها و تهدید‌ها زندگی کرده است، به رویکرد دولت‌های امریکا نسبت به مردم ایران اشاره کرد و افزود: فراموش نمی‌کنیم که چندسال قبل رئیس جمهوری امریکا ملت شریف ما را به بربریت متهم کرد و در برهه‌ای دیگر گفتند که اساساً نسل این مردم باید برداشته شود و با اصل وجود چنین ملتی اظهار دشمنی کردند.
همچنین از یاد نبرده‌ایم که رئیس جمهوری جدید و تازه کار امریکا چگونه به جمهوری اسلامی و مردم عزیز ایران توهین کرد و یک ملت بزرگ را تروریست خواند. متأسفانه کسانی که از نسل گاوچران‌های تپانچه به دست هستند، ملتی با چند هزار سال تمدن عظیم و تأثیرگذار را بَربَر می‌خوانند. آیت‌الله آملی لاریجانی ادامه داد: بزرگترین تمدن‌ها در این سرزمین پدید آمده و ایرانیان با ظهور اسلام بسرعت جذب آن شدند و به این ترتیب از جمله بزرگترین تمدن‌های بشری یعنی تمدن اسلامی را رقم زدند. کسانی که به این ملت توهین می‌کنند، چه زمانی در تاریخ خود امثال مولانا، عطار، حافظ، سعدی، ابن سینا، شیخ طوسی و امثال چنین حکما و دانشمندان بزرگی داشته‌اند؟