چند نکته قبل از خرید و فروش کمپرسور دیزلی دست دوم که باید بدانید!

همان‌طور که می‌دانید هنگام خرید هر وسیله‌ای برای آن که بهترین انتخاب را داشته باشید، باید نکات ریز و درشت بسیاری را در نظر بگیرید. حال اگر بخواهید وسیله‌ای کارکرده تهیه کنید، توجه کردن به برخی نکات بسیار ضروری‌تر است. اصولاً خرید کالای دست دوم مربوط به ابزاری است که قیمت‌های بسیار بالا دارند و خرید کارکرده آن‌ها به صرفه‌تر است

یکی از ابزاری که خرید و فروش دست دوم آن بسیار رواج دارد، کمپرسور باد دیزلی است. خرید یا فروش کمپرسور دیزلی دست دوم بدون داشتن دانش کافی کاری اشتباه و پر ریسک است. زیرا ممکن است کمپرسوری که انتخاب می‌کنید اصلاً مناسب کار شما نباشد. از این رو هنگام خرید یا فروش کمپرسور دیزلی دست دوم باید نکاتی را رعایت کنید که ما در این مقاله به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

کمپرسور باد چیست؟

کمپرسور باد به هر دستگاه مکانیکی که با کاهش حجم سیال یا گاز فشار را افزایش و از این نیرو جهت راه‌اندازی دستگاه‌ها و ابزار‌های دیگر استفاده کند، گفته می‌شود. بسته به نوع سیستم و شیوه فشرده‌سازی، کمپرسور‌ها در انواع مختلفی تولید می‌شوند. از هر مدل نیز با توجه به کاربرد و میزان فشرده‌سازی آن استفاده می‌شود.

انواع کمپرسور باد

کمپرسور‌های باد بر اساس پارامتر‌های مختلفی مانند: میزان فشار، قدرت موتور محرکه، قابلیت حمل و ... دسته‌بندی می‌شوند. اما رایج‌ترین دسته‌بندی آن‌ها بر اساس نحوه انتقال قدرت از کمپرسور به سیال است. بر این اساس کمپرسور‌ها در دو دسته دینامیکی و جابه‌جایی مثبت قرار می‌گیرند.

  1. کمپرسور‌های دینامیکی

در این مدل کمپرسور‌ها انتقال انرژی به سیال به صورت دائمی انجام می‌گیرد. این مدل خود در دو نوع گریز از مرکز و جریان محوری وجود دارد. در کمپرسور‌های دینامیکی گریز از مرکز سیال از طریق پره‌های شعاعی به مرکز چرخ پروانه وارد شده و به واسطه نیرو‌های گریز از مرکز به سمت محیط چرخ پروانه به سمت بیرون پرتاب می‌شود. قبل از آن که سیال به مرکز چرخ پروانه بعدی وارد شود از یک پخش‌کننده به محفظه‌ای حلزونی شکل عبور کرده که در این محفظه انرژی جنبشی به فشار استاتیک تبدیل می‌شود.

در کمپرسور دینامیکی جریان محوری، با جریان سیال به صورت محری از بین یک سری پره ثابت یا متحرک در امتداد محوری گردان، انرژی جنبشی به فشار تبدیل می‌شود.

  1. جابه‌جایی مثبت

این مدل کمپرسور‌ها انرژی را به صورت متناوب انتقال داده که منجر به افزایش فشار در سیال می‌شود. این مدل نیز خود در دو نوع رفت و برگشتی و دورانی تولید و به بازار عرضه می‌شود