آزار جنسی هزاران پناهجو در مرز‌های جنوبی امریکا

سرویس بین الملل جوان آنلاین: با تشدید قوانین مهاجرتی در امریکا، خشونت علیه پناهجویان خارجی هم افزایش یافته است و بیشتر افرادی که غیر قانونی وارد امریکا می‌شوند، از سوی امریکایی‌ها مورد آزار جنسی قرار می‌گیرند. به نوشته روزنامه «یو‌اس‌ای تودی»، طبق اسناد وزارت بهداشت و خدمات انسانی امریکا که توسط «تد دویچ» نماینده کنگره منتشر شد، در چهار سال گذشته ۴ هزار و ۵۵۶ نفر از افراد زیر سن قانونی گفته‌اند هنگامی که تحت حضانت دفتر اسکان مجدد پناهجویان وابسته به این وزارتخانه قرار داشتند، مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند. کسانی که تحت نظر این دفتر قرار می‌گیرند شامل افرادی هستند که به‌تن‌هایی از مرز عبور کرده یا آن‌ها را از خانواده‌های‌شان جدا کرده‌اند. داده‌ها نشان می‌دهد بیشتر تجاوز‌ها از سوی سایر نوجوانان در این کمپ‌ها صورت گرفته، اما حداقل ۱۷۸ مورد را کارکنان و پرسنل انجام داده‌اند. دویچ در کمیته قضایی کنگره گفت: «این اسناد به ما می‌گویند با افراد بالغی مشکل داریم که کارمند وزارت بهداشت و خدمات انسانی هستند و کودکان را آزار جنسی می‌دهند». جاناتان وایت، معاون فرزندان و خانواده این وزارتخانه که وظیفه مراقبت از پناهجویان زیر سن قانونی را در وزارت بهداشت و خدمات انسانی دارد در پاسخ به دویچ با عصبانیت گفت: کارکنان دولت در وزارتی که او در آن کار می‌کند، هیچ‌گاه با چنین اتهامی مواجه نشده بودند.
او گفت: «کارکنان وزارت بهداشت و خدمات انسانی در هیچ‌کدام از آن ادعا‌ها نیستند». این وزارتخانه با بیش از ۱۰۰ پناهگاه محلی قرارداد بسته است که مراقبت از افراد تحت حضانت را برعهده دارند. وایت گفت: هر گزارش آزار جنسی را به‌طور کامل بررسی کرده و هر موردی که صحیح تشخیص داده شود به وزارت دادگستری ارجاع می‌شود. در این جلسه کمیته، سیاست «تحمل صفر» ترامپ به نقد کشیده شده و اعلام شد نباید افراد زیر سن قانونی و کودکانی که به شکل غیرقانونی وارد خاک امریکا می‌شوند از والدین‌شان جدا شوند. دانا سابراو، قاضی ایالتی نیز از اتحادیه آزادی‌های مدنی امریکا خواست تلاشش را برای شناسایی خانواده‌های پناهجویی که از فرزندان‌شان جدا شده‌اند بیشتر کند تا در صورت امکان آن‌ها را دوباره به‌هم برسانند.
این قاضی در ماه ژوئن دستور پیوستن ۲ هزار و ۸۰۰ نفر اعضای خانواده‌ها به یکدیگر را داد. گزارش رسانه‌ها نشان می‌دهد یک سال پیش از اجرای سیاست تحمل صفر، جدا کردن اعضای خانواده‌ها از یکدیگر به‌صورت سازمان‌یافته انجام شده است و پس از اجرای این سیاست نیز هزاران مورد جدایی اعضای خانواده‌های پناهجویان به این ارقام افزوده شده است.