روزنامه ایران ورزشی
1398/02/14
شوک سرجیو به جلالی با 10 نفر
جمعه 13/2/98، هفته بیست و هشتم هجدهمین دوره لیگ برتر، ورزشگاه وطنی قائمشهر، ساعت: 17نساجی یک
گل: محمد مهدی نظری (89)
صنعت نفت آبادان 2
گلها: جاناتان بالوتلی (45) و محمدرضا غبیشاوی (67)
داور: پیام حیدری
کمکها: محمدجواد مداح و هادی طوسی
اخراج: وفا هخامنش (صنعت نفت -8)
نساجی: حامد لک، مجتبی ممشلی، فرشاد فرجی، مهرداد عبدی، محمدمهدی نظری، محمد آبشک، حامد شیری، امید سینک، سجاد آشوری (محمد عباسزاده - 59)، لاشا توتادزه (علی شجاعی - 71)، آرفنگ دافه (رحمان جعفری -77)
سرمربی: مجید جلالی
صنعت نفت: شهاب گردان، عقیل کعبی، فردین عابدینی، میلاد جهانی (محمد قریشی - 64)، طالب ریکانی (مصطفی احمدی - 87)، محمدرضا غبیشاوی (رضا جبیره - 71)، وینیسیوس اولیویرا فرانکو، مسلم مجدمی، وفا هخامنش، بواریتو دوس رایس، جعفر سلمانی
سرمربی: پائولو سرجیو
به نظر میرسید اخراج وفا هخامنش در دقایق ابتدایی، نفت آبادان را با شرایط سختی برای کسب نتیجه در این دیدار مواجه کند اما شاگردان سرجیو با سود بردن از فرصتهای خود دو گل به حریف زدند تا شوک بزرگی به تیم جلالی وارد کنند. نساجی در نیمه دوم با مالکیت توپ سعی در جبران نتیجه داشت که در نهایت محمدمهدی نظری موفق شد در دقایق پایانی یکی از این گلها را جبران کند و امید را به تیمش برای جبران افزایش دهد اما نساجی در خانه باخت تا روند صعودی نفت با سرجیو در هفتههای پایانی ادامه داشته باشد. این سومین برد متوالی صنعت و دومین باخت خانگی نساجی در این فصل بود.


