زمان اجرای قانون ارتقای سلامت اداری تمدید شود

رئیس قوه قضائیه گفت: قانون ارتقای سلامت نظام اداری قانون خوبی است و از مجلس شورای اسلامی درخواست می‌کنم زمان اجرای آن تمدید شود.
به گزارش صداوسیما؛ حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی افزود: قانون رسیدگی به تخلفات اداری قانون خوب و کارآمدی در زمینه پیشگیری است و ابزاری در دست خود مدیران اداری برای برخورد با تخلفات است و در اختیار دستگاه قضایی نیست.
وی افزود: خود مدیران در سازمان و ادارات و هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری نباید فقط نسبت به کارمندان و کارکنان در سطوح پایین کار آمدی داشته باشد بلکه باید در همه سطوح کارآمد باشند.
رئیس قوه قضائیه گفت: در همه سطوح در نظام اداری، قانون رسیدگی به تخلفات اداری و فعال کردن هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری می‌تواند بسیار کار آمد و در ایجاد سلامت اداری موفق باشد.


رئیسی افزود: فلسفه فعال شدن حراست این بوده است که چشمان بیدار مدیران اداری در سراسر کشور باشند و حراست‌ها باید با بینایی، شنوایی، حساسیت و پیگیری، مسائل را در ادارات پیگیری کنند و نگذارند فساد در ادارات شکل بگیرد و این اقدام می‌تواند در پیشگیری از فساد موثر باشد. رئیس قوه قضائیه گفت: فعال شدن نظارت‌های درون سازمانی می‌تواند بهترین راهکار باشد برای باز شدن چشم و گوش مدیران به منظور خوب دیدن مسائل، نواقص و کاستی‌ها و رفع آن‌ها تا مسائل به معضل تبدیل نشود.
رئیسی افزود: این اقدامات حتما می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از وقوع جرم داشته باشد.
وی گفت: قصد داریم همه این بخش‌ها را پیگیری کنیم هم در سازمان بازرسی به عنوان دستگاه نظارتی زیر نظر قوه قضائیه و هم دادگاه‌های ما کار رسیدگی به پرونده‌ها را با قوت دنبال می‌کنند. به امید آنکه نظام اداری ما در تراز انقلاب اسلامی و دور از هر گونه فساد باشد.
رئیس قوه قضائیه گفت: باید شفافیت را در نظام اداری کشور نهادینه کنیم.
رئیسی در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضائیه افزود: سامانه‌هایی که امروز در گمرکات نظام صادرات و واردات، نظام پولی و بانکی در کشور، نظام مالیاتی و بخش‌های مختلف کشور آغاز بکار کرده است باید به هم متصل شود و بتواند یک کارآفرین؛ سرمایه گذار، واردکننده، صادرکننده و دریافت کننده تسهیلات از بانک را نظارت پذیر کند.
وی گفت: امروز با این سامانه‌های دیجیتال که فعال هستند، دسترسی به شفافیت نظام اقتصادی، امری نشدنی نیست.
رئیسی افزود: برای افزایش نظارت پذیری باید یک شبکه و سامانه هوشمند داشته باشیم تا به هنگام همه تحرکات اقتصادی را رصد و از فساد جلوگیری کند.
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: شفافیت در نظام اقتصادی، یک امر بسیار ضروری است و کارهایی که برای تشکیل این سامانه‌ها صورت گرفته است باید به طور جدی به سامان 
برسد.
رئیس قوه قضائیه گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی آنچه در راهبرد امام راحل و رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار داشته، تعامل سازنده با ملت‌ها و دولت‌هاست.
سید ابراهیم رئیسی در ادامه نشست شورای عالی قوه قضائیه افزود: راهبرد تعامل، همکاری و همراهی سازنده با همه کشورها و ملت‌ها و دولت‌ها و عموم کشورها همواره از راهبردهای جمهوری اسلامی بوده و هست.
رئیس قوه قضائیه افزود: اما در مقابل آن دسته از کشورهایی که به صورت نادر مانند کشور متخاصم آمریکا همواره بنای دشمنی در برابر جمهوری اسلامی ایران دارند، راهبرد جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال مقاومت و ایستادگی فعال بوده است.
وی گفت: این راهبرد همواره وجود دارد و ملت و مسئولان هم به این راهبرد پایبند هستند.