رئیس قوه قضائیه: قرار گرفتن ایران در جایگاه پنجم سازندگان کیت تشخیص هویت مهم است

رئیس قوه قضائیه با ابراز خرسندی از قرار گرفتن ایران در ردیف پنجم کشورهای سازنده کیت ژنتیک، تصریح کرد: ارزش مادی و ویژگی‌های کیت تولیدی نسبت به اعتماد به نیروهای جوان انقلابی در کشور که موجب خودکفایی و کاهش وابستگی به خارجی‌ها شده، موضوعی فرعی است.
به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای روز سه‌شنبه (دوم شهریور ماه) از مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران در منطقه کهریزک بازدید کرد و در گفت و گوی چهره به چهره با کارکنان و برخی مراجعان در جریان نحوه خدمات رسانی این مرکز و مشکلات و نیازهای آن قرار گرفت.
در حاشیه بازدید رئیس قوه قضائیه از این مجموعه، کیت تشخیص هویت و ژنتیک و دستگاه هموژنایزر ساخت داخل که تولید آنها گام مهمی در رفع نیاز کشور به این محصولات استراتژیک در دوران تحریم و کروناست، مورد بهره‌برداری قرار گرفتند.
رئیس قوه قضائیه در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر ابراز امیدواری کرد خادمان ملت در دستگاه قضا پاسدار خون شهدا و کسانی باشند که با رنج و زحمت و با ایثار و ازخودگذشتگی ضامن استقلال کشور شده و آن را ارتقاء بخشیده اند.


محسنی اژه‌ای با تقدیر از تلاش‌های مسئولان سازمان پزشکی قانونی و اعتماد به جوانان متخصص در این مجموعه که منشاء برکات فراوانی شده، ابراز امیدواری کرد، نگاه «ما می‌توانیم»، در همه زمینه‌ها و مجموعه‌های کشور حاکم شود.
وی تصریح کرد: آنچه امروز متخصصان جوان ما در سازمان پزشکی قانونی انجام دادند، ترجمان این سخن است که ما می‌توانیم خودکفا شویم و با کم کردن وابستگی هایمان به کشورهای دیگر، در ردیف کشورهای پیشرفته دنیا قرار گیریم.
رئیس قوه قضائیه با ابراز خرسندی از قرار گرفتن ایران در ردیف پنجم کشورهای سازنده کیت ژنتیک، تصریح کرد: ارزش مادی و ویژگی‌های کیت تولیدی نسبت به اعتماد به نیروهای جوان انقلابی در کشور که موجب خودکفایی و کاهش وابستگی به خارجی‌ها شده، موضوعی فرعی است.
محسنی اژه‌ای افزود: موفقیت علمی در تولید کیت‌های آزمایشگاهی مهم است، اما مهم‌تر آن است که کشورهای سازنده این محصول که آمریکا به عنوان دشمن ملت ما در میان آن‌ها قرار دارد، بدانند که امروز ایران به بالاترین نقطه توانمندی علمی رسیده و این جهاد از مبارزه در هر ساحتی بالاتر است.
وی خاطرنشان کرد: اینکه ما در کنار رویارویی اطلاعاتی و نظامی با دشمن بتوانیم در میدان علمی به آن‌ها برسیم و یا از آن‌ها پیشی بگیریم به مراتب اثرات بیشتری خواهد داشت.
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود، کار سازمان پزشکی قانونی را سخت و دشوار توصیف کرد و گفت: بسیاری از مراجعان به سازمان پزشکی قانونی متالم و عزادارند که یا دچار آسیب شده اند و یا عزیز خود را به دلایل مختلفی از دست داده اند و کسانی که با آن‌ها مواجه می‌شوند باید افرادی صبور، با حوصله و دقیق باشند.
محسنی اژه‌ای افزود: کسی که عزیزی را از دست داده و به پزشکی قانونی می‌آید، می‌خواهد هم کارش سریع انجام شود، هم درست تشخیص داده شود که موضوع چیست و از طرفی هم به دلیل آن که داغ دیده است، نیازمند برخورد محبت‌آمیز است.
وی با اشاره به گفت‌و‌گوی خود با یکی از مراجعان به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی گفت که این فرد علاوه بر آن که خودش داغدار بود، می‌گفت که بسیاری از بستگان متوفی در بهشت زهرا و شهرستان منتظرند تا مراسم تشییع برگزار کنند و ذهنش درگیر آن بود که کارش هر چه سریع‌تر راه بیفتد.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به حساسیت‌ها و اهمیت نظرات تخصصی پزشکی قانونی تصریح کرد: دقت و استفاده از تجهیزات روز دو مسئله مهم در انجام ماموریت‌های پزشکی قانونی هستند که اگر هر کدام مورد غفلت قرار گیرند کار پیش نمی‌رود، اما دقت، تعهد، مسئولیت پذیری و وظیفه شناسی مهم‌تر از داشتن تجهیزات است.
محسنی اژه‌ای با اشاره به ویژگی‌ها و شاخصه‌های کاربردی دو محصول دانش بنیان تولید متخصصان سازمان پزشکی قانونی در افزایش دقت و حسن انجام کار، تاکید کرد: ارزش این محصولات به آن است که متعلق به خودمان است و هر روز می‌توانیم آن‌ها را ارتقاء بخشیم و باعث می‌شود برای تامین سایر نیازمندی‌ها نیز با انگیزه‌تر تلاش کنیم.
رئیس قوه قضائیه حمایت معنوی از جوانان دانشمند و متخصص در مجموعه سازمان پزشکی قانونی و تامین بودجه مورد نیاز برای تداوم و تسریع حرکت علمی در این سازمان را از وظایف مسئولان عالی قضایی دانست، اما در عین حال از دولت و مجلس نیز خواست که نیروهای متخصص دستگاه قضا را در حرکت علمی این مجموعه در دوره تحول و تعالی یاری دهند.
سایر اخبار این روزنامه
آیا می‌توان طی ۴ سال خودروسازی را مایه افتخار اقتصاد کشور کرد؟ جاده ناهموار تحول در صنعت خودرو نیما غلامرضایی برنامه عملی به جای کلی‌گویی رئیس سازمان‌ زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی عذرخواهی کرد ماجراهای زندان اوین و یک واکنش قابل تحسین واکنش‌ها به واردات سوخت از ایران چه بود؟ پشت پرده بحران ساختگی سوخت در لبنان وعده‌ای که محقق نشد! معمای واکسیناسیون سینماگران به روایت آمار طالبان از طریق شبکه های اجتماعی می خواهد تصویری مثبت از خود بسازد طالبان؛ تصویرسازی یا تغییر در رویکرد؟ بیمارستان‌های پایتخت همچنان در شرایط بحرانی قرار دارد «قارچ سیاه» دستیار جدید کرونا برنامه آینده ظریف پس از ۴ دهه فعالیت دیپلماتیک خداحافظی آقای دیپلمات رئیس قوه قضائیه: قرار گرفتن ایران در جایگاه پنجم سازندگان کیت تشخیص هویت مهم است پاسخ قالیباف به ادعای خط‌ دهی به نمایندگان دوستان جبهه انقلاب هیچ بهانه‌ای برای کار نکردن ندارند 709 خانواده عزادار شد روزهای سیاه کرونایی در ایران کرملین: پوتین و بایدن پیش از سقوط کابل درباره افغانستان رایزنی داشتند دادستان تهران: رئیس قوه قضائیه نسبت به مقوله زندانیان و بازداشتی‌ها دغدغه دارد ماجرای ادعای هواپیماربایی اوکراینی‌ها و تکذیب سریع آن