اغتشاشگر و معترض را تفکیک کنیم

سخنگوی دولت با بیان اینکه اغتشاشگر و معترض را باید از هم تفکیک کنیم، گفت: ما پاسخ دشمن خارجی را حتما می دهیم و شک نکنید اگر یکی بخوریم دو تا می زنیم فقط شاید بعضی ها را نتوانیم بگوییم.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، نشست پرسش و پاسخ علی بهادری، سخنگوی دولت با دانشجویان دانشگاه صدا و سیما در محل فاطمیه بزرگ تهران برگزار شد.
او توضیح داد: سوال می شود که چرا با آشوبگران داخلی مماشات صورت می گیرد؟ من اصولا معترضین را دشمن نمی دانم و اصل بر این است که این جوانان که به خیابان می آیند فرزندان خطا کار ما هستند. استراتژی دشمن این است که دولت را به جان بچه های خودش و این بچه ها را به جان دولت بیندازد. اتفاقا دولت طی 45 روزی که از وقایع اخیر می گذرد تمام تلاش خود را کرده که در تله دشمن نیفتد و دلیل اینکه هم گفته می شود با اغتشاشگران مماشات صورت می گیرد این است که در تله دشمن نیفتیم.
جهرمی بیان کرد: برای دولت مثل آب خوردن بود که از همان روزهای اول اجازه دهد تا نیروی انتظامی از گلوله های جنگی استفاده کند و هر کس را به خیابان آمد بزنند و اینطور مردم بترسند و از خانه خارج نشوند؛ اما این دولت هرگز چنین کاری نمی کند؛ چون معترضین را بچه و خانواده خود می داند و اصلا کلی سرمایه گذاری روی این افراد صورت گرفته تا آنها مشکلات کشور را برطرف کنند.



سخنگوی دولت گفت: در خیلی از جاها به من گفته می شود که چرا با اغتشاشگران مماشات می شود؟ سوال من این است که آیا اگر شما برادر یا خواهرتان معتاد شود، دزدی کند و دست روی مادرتان بلند کند او را می کشید؟ این شیرین نیست که کسی معتاد شود و دزدی کند؛ اما خانواده نه تنها هیچ وقت این فرد را نمی کشد؛ بلکه تمام تلاش خود را می کند که او را  ازاعتیاد به مواد مخدر ترک بدهد. با این اوصاف استراتژی ما نسبت به فرزندان خطاکار مملکت که در خیابان دارند خطا می کنند این نگاه است و می گوییم باید دست آنها را بگیریم. او اظهار کرد: هیچ کس اسم تمام کسانی را که در تجمعات حضور می یابند اغتشاشگر نمی نامد و بنده به عنوان سخنگوی دولت می گویم که ما بین معترض و اغتشاشگر تفکیک قائل می شویم. مثلا در همین دولت معلمین برای اجرای طرح رتبه بندی و بازنشستگان و کارگران نیز برای افزایش حقوق اعتراض داشتند؛ اما کسی در مقابل آنها از گلوله ساچمه ای استفاده کرد و کسی به آنها گفت اغتشاشگر نه،  به آنها گفتیم معترض.
دشمن با دیدن یک جرقه، آتش اغتشاشات را روشن کرد
جهرمی با بیان اینکه رئیس جمهوری زمانی که زاینده رود خشک شده بود بین مردم معترض رفت نه موقعی که در آن آب جاری شده بود و یا موقعی به پمپ بنزین ها سر زد که سامانه هک شده بود و یا وقتی کمبود دارو بود و مردم بد و بیراه می گفتند به داروخانه ها رفت و دولت این را تکلیف خود می داند؛ چون معتقد است با حضور در بین مردم حرف آنها را بهتر می تواند بشنود، افزود: خواهش می کنم اشتباهات سال های گذشته را به حساب دولت سیزدهم ننویسید. در این دولت مسیر ما رو به درمان مشکلات بود اما دشمن عمدا برنامه ریزی کرد و با دیدن یک جرقه آتش اغتشاشات را روشن کرد چون می دانست اگر تاخیر کند با این دست فرمانی که دولت سیزدهم می رود دردها درمان می شوند و دیگر نمی تواند آتش را روشن کند و شرایط را از دست می دهد در نتیجه اعتماد عمومی برمی گردد.او اظهار کرد: علت کاهش مشارکت مردم در انتخابات این بود که اعتماد عمومی از مردم گرفته شده بود و اگر اعتماد عمومی خوب بود که مردم مثل همیشه در انتخابات شرکت می کردند و دشمن هم این را می دانست چون لحظه به لحظه ما را رصد می کند و حواسش است؛ البته من به شما اثبات می کنم که دشمن از روی احساس ترس و ضعف علیه ما عملیات کرد چون می دانست که مسیر ما در مسائل داخلی و بین المللی رو به بهبود بوده و از این مسأله ترسیدند.
اغتشاشگر اول از همه به معترض ظلم می کند
بهادری با بیان اینکه اغتشاشگر اول از همه به معترض ظلم می کند و به خاطر همین است که ما می گوییم معترضین باید صف خود را از اغتشاشگران جدا کنند، تصریح کرد: معترض واقعی کسی است که در مقابل تخریب اموال مردم بایستد و دولت هم در مقابل اغتشاشگران می ایستد؛ البته متاسفانه وقتی آتش سوزی می شود تر و خشک با هم می سوزند و این چیز خوبی نیست با این وجود دولت تمام تلاش خود را می کند تا در جریان اتفاقات اخیر تر و خشک با هم نسوزند و خطایی از ماموری سر نزند به همین دلیل به آنها اجازه استفاده از گلوله جنگی را نمی دهد و حتی با متخلفین هم برخورد می کند.
دولت سابق بین خودش و مردم دیوار کشید
او اظهار کرد: بخش زیادی از اعتراضات امروز نتیجه سیاست های غلط اقتصادی، حکمرانی و سیاسی دولت قبل بوده است. دولت سابق بین خودش و مردم دیوار کشید، حرف آنها را نشنید و با آنها امنیتی برخورد کرد و و صدای آنها را خفه کرد و اجازه نداد که صدای آنها شنیده شود و همین مسأله باعث شده تا حجم زیادی از اعتراض تجمیع شود و حالت انفجار به خودش بگیرد. پس مسائل قدیمی را نباید به پای دولت سیزدهم حساب کنیم. چون این دولت از همان روزی که روی کار آمد وسط مردم رفته به گونه ای که رئیس جمهور طی یک سال 31 سفر استانی داشته و با احتساب سفرهای دیگر هر ماه سه سفر انجام شده است. با این اوصاف این دولت اهل شنیدن حرف مردم و رفتن به دانشگاه بوده و خواهد بود و تاکنون نیز حدود 55 دانشگاه فقط از بنده دعوت کرده اند.