هشدار درباره نقدهای افراطی به اصلاح‌طلبان

ایسنا: حجت‌الاسلام احمد مازنی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت که انتقاداتی که گاهی با لحن و ادبیات محاکمه و ناامیدی درباره اصلاح‌طلبان مطرح می‌شود، موجب ناامیدی و قهر مردم خواهد شد.
او در ارزیابی از عملکرد شهرداری و شورای شهر تهران در دوره جدید گفت: به نظر من تغییرات باید به صورت همه‌جانبه مورد توجه قرار گیرد. یک جنبه تغییر این بود که مردم به فهرست اصلاح‌طلبان به صورت یکپارچه رأی دادند و روش و رویکرد اعضای شورای شهر در این دوره با دوره قبل متفاوت است. آقای نجفی به‌عنوان یک چهره علمی و دانشگاهی که تجربه اجرائی موفقی داشته، در جایگاه شهرداری قرار گرفته که این گامی رو به جلوست.
مازنی با بیان اینکه شهردار تهران در عزل و نصب‌ها واقع‌بینانه عمل می‌کند، گفت: بعضی تصورشان این است که به محض ورود ایشان به مدیریت شهری باید اتوبوسی نیرو بیاورند و افراد را به صورت سیاسی و خطی عوض کنند؛ اما ایشان از نیروهای خوش‌فکر، باتجربه و همسو با شهرداری و شورای شهر استفاده کرده؛ مثل شهرداران برخی مناطق. البته اتهاماتی به آقای شهردار می‌زنند که از نیروهای تیم گذشته استفاده کرده؛ در‌حالی‌که به اعتقاد من اگر نیروی توانمند، باتجربه و خوش‌فکری همسو با مدیریت جدید باشد، باید همکاری با آنها را ادامه داد. علاوه‌بر‌این آقای نجفی افرادی مثل آقای صالحی‌امیری را نیز به کار گرفته است.
او ادامه داد: به نظر من شروع کار آقای نجفی خوب بوده؛ اما جریانی هست که به محض توفیق برخی چهره‌های اصلاحات و اعتدال اقدام به تخریب این افراد با لحن اصلاح‌طلبانه می‌کنند. به اعتقاد من تخریب فراکسیون امید، آقای روحانی، آقای نجفی و شورای شهر نوعا تخریب‌هایی است که متأثر از جریان رقیب است؛ یعنی جریان رقیب سکوت کرده و در جبهه اصلاحات و رسانه‌های مرتبط با اصلاح‌طلبان نفوذ کرده و از طریق این نفوذ کار تخریبی خود را انجام می‌دهد که خروجی آن پایین‌آمدن سطح امید جامعه است.


نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: ما تجربه گذشته را داریم. در سال ۸۲ بحث عبور از خاتمی با ادبیات افراطی به نام اصلاح‌طلبان مطرح شد و آبادگران شورای شهر را گرفتند. ما را مشغول شعارهای افراطی کردند و مجلس هفتم را گرفتند. با همین روش افراطی به نام عبور از خاتمی سر از احمدی‌نژاد درآوردیم و هشت سال کشور دچار مشکل شد.
مازنی ادامه داد: الان هم به نظرم ادبیاتی که انتظارات سطح بالایی را از آقایان روحانی، عارف، نجفی و شورای شهر مطرح می‌کند، ادبیاتی افراطی است که خروجی آن قطعا گرایش بیشتر به اصلاح‌طلبان نیست؛ بلکه ناامیدی از اصلاح‌طلبان است. البته این بار مردم به اصولگرایان هم امید نخواهند داشت و ممکن است قهر کنند.
این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه باید به شهردار و شورای شهر تهران فرصت داد، گفت: توصیه من به آقای نجفی و شورای شهر این است؛ کسانی که پوسترچسبان بوده‌اند و در مدت انتخابات تلاش کرده‌اند، چه شورای‌عالی اصلاح‌طلبان، چه کاندیداهایی که به نفع فهرست کناره‌گیری کردند و چه کسانی را که در سطح شهر تهران برای شورای شهر اقدامی انجام دادند، فراموش نکنند. جوانان بسیاری هستند که بی‌کار هستند و در ایام انتخابات تلاش کرده‌اند. بعضی از اینها درون سیستم شهرداری هستند و توقعات و انتظاراتی دارند.
او گفت: توصیه‌های دوستانه‌ای که در قالب نقد بیان می‌شود، خوب است؛ ولی گاهی ادبیات محاکمه و ناامیدی غلبه پیدا می‌کند. انگار همه چیز از دست رفته، روحانی گردش به راست کرده و نجفی همان کارهای قالیباف را انجام می‌دهد. این نوع برخوردها باعث می‌شود ما به کف مطالبات‌مان هم نرسیم.