وزیر اطلاعات در مورد شنود پاسخ روشن بدهد

سخنگوی دولت تاکید کرد: این فضاسازی که ایجاد کرده‌اند که دولت کنترل تورم را کنار گذاشته درست نیست، سیاست ما کنترل تورم است.
به گزارش ایلنا، محمد باقر نوبخت در نشست هفتگی با اصحاب رسانه با اشاره به افزایش قیمت تخم مرغ گفت: قیمت تخم مرغ به عنوان اقلام غذایی یک روال با ثباتی داشته و حتی در ۴ ماه نخست روال نزولی داشت اما از مرداد ماه با توجه به کاهش تولید داخلی قدرت صادرات خود را از دست دادیم.
وی ادامه داد: به دلیل آنفولانزای پرندگان مجبور شدیم ۲۳ میلیون قطعه مرغ تخم‌گذار را معدوم کنیم که این روند تا مهر ادامه داشت و در این ماه ۱۲ میلیون تن دوباره معدوم شد.
سخنگوی دولت با اشاره به اینکه سال گذشته ۳۰ و امسال ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به مرغداران پرداخت کرده ایم گفت: در حال حاضر مجوز واردات ۱۹ هزار تن تخم مرغ داده شده و ۱۲۰ هزار تن دیگر در حال مجوز ادامه گرفتن است و ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ ترخیص شده است.
نوبخت عنوان کرد: در چنین مباحثی است که بحث تکفیک وزارت‌خانه‌ها اهمیت پیدا می‌کند مخصوصا در کشور ما که کوچکترین تغییر قیمت باعث واکنش‌های اجتماعی می‌شود، انتظار داریم مجلس محترم التفات کند.
سخنگوی دولت تاکید کرد: دولت اجازه نمی‌دهد مردم زیر بار تورم زندگی کنند، مگر زمانی که دولت بر روی کار آمد، تورم ۴۰ درصد نبود؟ مگر تک رقمی نشد.
وی افزود: تورم یعنی قدرت خرید خانواده‌ها پائین بیاید و یا پایین آوردن نرخ ارز باعث پائین آمدن ارزش ریال می‌شود، بله عده‌ای این را می‌خواهند اما دولت تاجر نیست، مطمئن باشید در سال ۹۷  دولت خود را برای کنترل موظف می‌داند.
نوبخت با اعلام اینکه قیمت‌هایی که برای بنزین گفته می‌شود، گمانه‌زنی است گفت: دولت درباره مباحث افزایش قیمت‌ها نهایت کنترل را دارد.
نوبخت ادامه داد: هیچ‌گاه حرفی نمی‌زنم که ضمانت اجرایی ندارد. این فضاسازی که ایجاد کرده‌اند که دولت کنترل تورم را کنار گذاشته است درست نیست، سیاست ما کنترل تورم است.
وی در خصوص پیگیری مطالبات سپرده‌گذاران موسسات مالی گفت: ما پیگیر مطالبات آنان بعد از جلسه روسای سه قوه هستیم، آقای رئیس‌جمهور پیگیر این مسئله هستند.
نوبخت در خصوص خرج‌کرد منابع حاصل از افزایش قیمت‌های حامل انرژی گفت:  شاید فقط دوبار قیمت بنزین را افزایش دادیم و حتی یک ریال هم به خزانه نیاوردیم حتی مبلغی هم بر رویش گذاشتیم و یارانه دادیم.
وی افزود: دولت بنا دارد از این افزایش قیمت حامل‌های انرژی برای تولید و اشتغال استفاده کند. برای سال آینده تصمیم داریم آن ۱۷ هزار میلیارد تومانی که به بنگاه‌ها دادیم به ۷۵ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم که بخش کوچکی از این رقم را از افزایش قیمت‌های حامل انرژی تامین می‌کنیم.
وی تاکید کرد: ما قصد داریم در سال آینده یک اشتغال بزرگ فراهم کنیم و آن دسته از بنگاه‌هایی که برای صادرات غیرنفتی کمک می‌کنند از این تسهیلات استفاده کنند.
نوبخت با اشاره به زلزله‌های اخیر گفت: بخش دیگری از این افزایش قیمت‌ها را برای بافت‌های فرسوده استفاده می‌کنیم. ما محله به محله را در نظر خواهیم گرفت و تمامی امکاناتی که یک محله نیاز دارد را احداث می‌کنیم، همین امر فرصت‌های شغلی را ایجاد می‌کند.
نوبخت تاکید کرد: هم شهر را در برابر زلزله ایمن می‌کنیم و هم ۲۴۰ هزار فرصت شغلی ایجاد می‌شود. بخش دیگر حمل و نقل است .
رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: بعضی‌ها می‌گویند دولت دستش را در جیب مردم کرده است نمی‌دانم چرا در کشور ما پرداخت مالیات سخت است، بله ما باید اشتغالی ایجاد کنیم که خوب باشد و مردم بتوانند مالیات پرداخت کنند.
نوبخت در خصوص جریان‌سازی علیه رئیس‌جمهور عنوان کرد: دولت باید بپذیرد که می‌تواند منتقد داشته باشد، این که میزان  انصاف منتقدین درباره انتقاد چقدر است نمی‌دانم. اوضاع بدین صورتی که در فضای مجازی جلوه داده می‌شود، نیست. مردم هنوز دولت را دوست دارند. عده‌ای عنوان می کنند که پشیمان هستیم، شما کی رای دادید؟ نوبخت ادامه داد: اموال دست ما اموال پدری ما نیست، شاید اموال پدری دولت‌های قبلی بود اما اموال پدری ما نیست. دولت خودش را موظف می‌داند از حقوق مردم صیانت کند ما با مردم لج نمی‌کنیم، ما خودمان را عقل کل نمی‌دانیم ما با پوپولیستی بودن پاسخ مردم را نمی‌دهیم. وی درباره افزایش قیمت عوارض خروج از کشور گفت: در کشورهای دیگر کسی ارز جابه‌جا نمی‌کند کارت دارند اما در کشور ما ۷ میلیارد دلار ارز خرج می‌شود، ما که نفت را نمی‌دهیم و با چمدان پول را تحویل نمی‌گیریم. سخنگوی دولت افزود: عده‌ای شبانه به کشورهای همسایه سفر می‌کنند با چمدان پر از قاچاق کالا بر‌می‌گردند بعد ما می‌گوییم که تولید داخلی رونق پیدا کند، با این روش‌ها می‌شود؟ وی تاکی کرد: ما نفس این سفرها را نفی نمی‌کنیم اما باید زندگی کارگران خود را هم در نظر بگریم، بازار از کالاهای قاچاق پر شده است.
سخنگوی دولت درباره رسیدگی دولت بعداز حوادث طبیعی گفت: نگاه کنید اتفاقی که در کنار تهران(زلزله) افتاد علی‌رغم تلاش‌هایی که دولت انجام داد چقدر فضاسازی شد و مردم را ناامید کردند.
وی خاطرنشان کرد: مشاهده می‌کنید دولت چه فضای بازی را ایجاد کرده است؟ از طبقه روشنفکر می‌خواهیم به دولت در اطلاع‌رسانی دقیق کمک کند. سخنگوی دولت درباره درخواست رئیس‌جمهور مبنی بر زیر نظر گرفتن نهادها در خصوص بودجه اظهار داشت: ما ۵۹ نهاد غیردولتی داشتیم که از بودجه دولت استفاده می‌کردند و شاید در اختیار رسانه‌هایی قرار گیرد که علیه دولت تیتر می‌زدند، ما باید به ۱۵۹ نهاد کمک کنیم، در بودجه سال ۹۷ قرار است بودجه را بر اساس عملکرد تخصیص دهیم مانند سرکشی به کارگری که کار می‌کند. نوبخت درباره واکنش سخنگوی قوه قضائیه در خصوص مساله شنود، گفت: دستگاهی که چنین چیزی را می‌گوید وزارت اطلاعات است من انتظار دارم وزیر اطلاعات در این باره مطالبی را بگویند. وی افزود: همه شما می‌دانید این دولت دنبال اینکه یک شهروند چه صحبتی می‌کند نیست ما به حقوق شهروندان احترام می‌گذاریم، از وزیر اطلاعات می‌خواهیم که پاسخ روشن دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت: سیاست ما این نیست که اگر کسی با دولت مخالف است دمار از روزگارش دربیاریم .ما بیش از ۶۲۰۰ صفحه سند انتشار داده‌ایم و مردم به صورت آنلاین می‌توانند ببینند، بودجه کاملا شفاف است. در حال حاضر همه می‌دانند چه کسی چقدر گرفته و چگونه خرج کرده است. سخنگوی دولت درباره انتشار لیستی از سوی رئیس آمار و دیوان محاسبات گفت: اسامی افراد و مدیرانی که حقوق بالای ۱۷ میلیون تومانی دارند و یارانه‌بگیر بوده‌اند را به دولت اعلام کردند و اسامی این افراد از لیست یارانه بگیران حذف شد و آن‌ها جریمه شده و موظف به بازگشت یارانه‌های دریافتی به خزانه شدند و به نظر من این افرادی که با درآمد بالا از یارانه ۴۵ هزار تومانی نمی‌گذرند در مدیریتشان شک است و شان مدیریت هم ندارند. نوبخت در پاسخ به اینکه اخیرا شاهد دیدارهایی با حجت‌الاسلام کروبی بودیم دلیل اینکه این دیدارها با میرحسین موسوی صورت نمی‌گیرد چیست؟ گفت: گرچه در این زمینه دبیر شورای عالی امنیت ملی و یا سخنگو نسبت به مصوبات اطلاع‌رسانی می‌کنند، اما من به در حد یک عضو می‌گویم که تصمیمات در این خصوص موردی نبود و برای هر سه شخصت این تصمیم گرفته شد. من فکر می‌کردم این تصمیم درباره دیدار با محصوران برای هر ۳ فرد اجرایی می‌شود.