جنتی: چرا نابسامانی‌ها را به پای رهبری می‌گذارند

پنجمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری (دوره پنجم) صبح امروز در حالی برگزار شد که یکی از اعضای هیات رئیسه این مجلس و همچنین رئیس جمهوری از غایبان شاخص آن بودند. به گزارش ایسنا، ساعت ۸:۳۵ صبح سه‌شنبه بابه صدا درآمدن زنگ مجلس قدیم و قرائت دستور جلسه از سوی احمد خاتمی، پنجمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری (دوره پنجم) به طور رسمی آغاز به کار کرد.
سخنرانی احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در حالی آغاز شد که در ابتدا تنها قریب به ۶۰ نفر از اعضا حضور داشتند، اما در حین صحبت‌های او اعضای دیگر اندک اندک وارد صحن مجلس شده و در جایگاه خود حضور یافتند. در این جلسه  آنچه که بیش از هر موضوعی به چشم می‌خورد، غیبت شخصیت‌هایی شاخص بود. از جمله این افراد حسن روحانی بود که به دلیل سفر به عسلویه جهت افتتاح چند پروژه پتروشیمی و عمرانی در جلسه حضور نیافت. در جایگاه هیات رئیسه نیز که احمد جنتی رئیس محلس خبرگان، موحدی کرمانی نائب رئیس دوم، عباس کعبی منشی هیات رئیسه و احمد خاتمی سخنگوی هیات رئیسه حضور داشتند، غیبت‌هاشمی شاهرودی نائب رئیس اول در جایگاه هیات رئیسه به چشم می‌خورد. حسینی بوشهری و ابراهیم رئیسی دیگر اعضای هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز در کنار سایر اعضای حاضر در اجلاسیه نشسته بودند.در میان صندلی‌های اعضای خبرگان رهبری نیز تصاویری از مرحوم  ایمانی نماینده فارس در خبرگان رهبری و مهمان‌نواز نماینده خراسان شمالی در این مجلس که طی شش ماه گذشته از دنیا رفته‌اند، قرار گرفته بود.
احمد جنتی در این اجلاسیه  طی سخنانی گفت: ما مسئله ای که الان گرفتارش هستیم این است که نابسامانی‌هایی که در مملکت است را به پای رهبری می‌گذارند، انگار که فعال مایشا در همه امور اقتصادی و اجتماعی و سیاسی رهبری است و مجلس و دولت بیکاره هستند. باید مراقب باشیم که این نقشه شوم دشمن است و این درحالی است که رهبری پیگیری اجرای برنامه‌هایی برای حل مشکلات کشور است.
جنتی با تاکید بر اینکه باید با آسیب‌های اجتماعی برخورد شود، گفت: این کار را چه کسی باید انجام دهد؟ معلوم است که وظیفه قوای اجرایی در کشور است. این کار نمایندگان مردم و قوای اجرایی است. رهبری هم مرتب دارند در این زمینه رهنمود می‌دهند و مسائل را پیگیری می‌کنند.


وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: هرچند اروپا اعلام کرده که از برجام خارج نمی‌شود اما الان در مورد مسائلی مثل قدرت موشکی ما، همان راهی را می‌رود که آمریکا رفته است و در این زمینه پیگیر همان خواسته‌هاست، پس اعتماد به شیطان بزرگ اشتباه است. وی تاکید کرد: مردم ناراضی هستند و حق دارند که ناراضی باشند اما ما مسئولان باید طوری عمل کنیم که قلب آنان آرام شود و بتوانند راحت تر این شرایط را پشت سر بگذارند و سیاست پولی و ارزی درست در کشور حاکم شود و جلوی احتکار سود جویانی که خون مردم را در شیشه کرده اند گرفته شود. رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: این محتکران به گونه‌ای عمل کرده‌اند که حتی پوشک نوزادان را در انبارها نگه داشته‌اند و مردم را حتی در این زمینه دچار مشکل کرده‌اند. در این شرایط نباید مدیری حقوق نجومی دریافت کند. در این شرایط باید اهتمام جدی مجلس و دولت را برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد و تریبون‌ها باید در اختیار این موضوع باشند.