مخالفان می‌خواهند از نمد انتقاد، برای خود کلاه انتخاباتی ببافند

یک فعال سیاسی تاکید کرد: جناح رقیب دولت را مسئول وضع امروز کشور می‌داند اما می‌خواهد خود را تبرئه و ناجی مردم نشان دهد؛ در واقع قصد دارد از نمد انتقاد کلاه انتخاباتی برای خود ببافد.
داریوش قنبری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره اینکه گفته می‌شود در انتخابات اسفندماه امسال باتوجه به عمکلرد دولت جناح حامی وی اقبالی در انتخابات ندارد و حتی بحث‌هایی هم در خصوص تحریم انتخابات از سوی این جریان مطرح می‌شود، گفت: مطرح شدن این مسئله که دولت تاکنون آن‌طور که باید و شاید عملکرد قابل قبولی نداشته است و همین امر باعث می‌شود جناح اصلاح‌طلب که حامی آن است در انتخابات پیش‌رو با مشکل مواجه شود، تبلیغاتی است که مخالفان دولت مطرح می‌کنند. این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه گاهی اوقات مشاهده می‌کنیم دوستان اصلاح‌طلب ما هم در دام این تبلیغات حریف می‌افتند و صحبت‌های آنان را تکرار می‌کنند.
وی با اشاره به این که عده‌ای این روزها مطرح می‌کنند دولت خوب کار نکرده است و مشکلات به وجود آمده هم ناشی از همین عملکرد است، عنوان کرد: معتقدم  بیان کردن چنین صحبت‌هایی دور از واقعیت است، این‌که ریشه مسائل و مشکلات فعلی کشور را به دولت نسبت دهیم و بگوییم او مقصر است، بی‌انصافی کرده‌ایم. این استاد علوم سیاسی ادامه داد: دولت در چهار سال نخست خود به نحو مناسبی تلاش کرد تا تورم را مهار و شاخص‌های اقتصادی را بهبود ببخشد. همگان به یاد دارند چه اتفاقات مثبتی در کشور رخ داد و چگونه برجام باعث رشد و رونق اقتصادی نسبی شد.
وی با بیان اینکه دولت روحانی در دو دوم با مشکلاتی رو به رو شد اما مقصر تمامی آن‌ها نیست، گفت:‌ مشکلات امروز، از بیرون توسط آمریکایی‌ها مخصوصا بعد از به روی کار آمدن ترامپ بر دولت تحمیل شد. انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نخستین تاثیر منفی خود را روی سیاست خارجی و اقتصاد ایران گذاشت.


وی با تاکید بر این‌که خروج یک‌طرفه آمریکا از برجام ما را با مشکلات و معظلات بسیاری مواجه کرد، گفت: قطعا در این خروج نباید فقط به دنبال عوامل خارجی یعنی خروج یک‌طرفه ترامپ بگردیم و ریشه مشکلات امروز را به او نسبت دهیم، ‌دلواپسانی هم  در داخل حضور داشتند  که به او  کمک کردند تا این اتفاقات بیفتد، همان افرادی که هنگام به نتیجه رسیدن برجام و حاکم شدن آرامش در کشور اعلام دلواپسی کردند و ناراحت شدند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب یاد آور شد: از همان ابتدا مشخص شد افرادی در داخل کشور وجود دارند که از اینکه به سمت آرامش برویم و برجام نتیجه گیرد، دلخوشی ندارند از همین رو سعی کردند در روند اجرایی برجام اخلال ایجاد کنند.
وی خاطرنشان کرد: قبل از ریاست جمهوری روحانی تفکراتی در کشور حاکم بود که درک درستی از معاهدات بین‌المللی نداشتند، این طرز فکر اجازه داد ۶ قطعنامه تحریمی علیه ما تصویب شود.
به گفته قنبری، برجام در واقع برای اینکه تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد از سر ما برداشته شود به میان آمد و برای همین هم به سمتش رفتیم. وی افزود: بحران‌های به وجود آمده در سیاست خارجی اساسا برخاسته از دولتی با تفکر اصولگرایی بود که آمدن فردی مانند روحانی به عرصه اداره کشور را لازم می‌کرد.