تریدینگ فایندر

اهمیت ژن خالص شیرهای ایرانی

از روزی که دکتر معماریان ایده بازگشت شیر‌های ایرانی را داد و تصمیم گرفته شد که این شیر‌ها به کشور بازگردند تا کنون، هرگز به این فکر نبودیم که شیر ایرانی را در کشورمان احیا کنیم. این موضوع را بارها و بارها گفته‌ایم. کاملا واضح و مشخص است که احیای یک گونه نیاز به زیستگاه دارد و از همان زمانی که شیر ایرانی در کشور ما منقرض شد زیستگاه آن هم از بین رفت. بنابر این ما زیستگاهی برای شیر ایرانی در کشورمان نداریم، به همین دلیل هم به دنبال احیای شیر ایرانی نیستیم چون دیگر زیستگاهی وجود ندارد که این شیرها در آن زندگی کنند. طی این سالها هم هر آن چه که از زیستگاه باقی مانده بود به طور کامل تخریب شده است.
بحثی که الان وجود دارد در رابطه با موضوع ژن شیر ایرانی است که باید حفظ شود و این اتفاق هم در حال حاضر در باغ وحش‌ها در حال انجام است. البته در زیستگاه‌های کشور هندوستان هنوز هم شیر ایرانی وجود دارد. این گونه در همه کشورها منقرض شده و تنها در زیستگاه‌های کشور هندوستان است که وجود دارد.
تاریخچه وجود این شیر‌های اصیل ایرانی
بر می‌گردد به خیلی قبل تر از اینکه زیستگاه‌های کشور ما در معرض تهدید قرار بگیرد، در آن زمان شیر ایرانی را از کشورمان برده بودند.
تریدینگ فایندر