یک فعال سیاسی اصولگرا مطرح کرد خطر حضور رادیکال‌ها در مجلس

یک فعال سیاسی اصولگرا ضمن هشدار نسبت به حضور رادیکال ها در مجلس آینده، می‌گوید: در شرایطی که مشارکت سیاسی مردم در انتخابات پایین بیاید احتمال شکل‏گیری چنین مجلسی بالا می‌رود.
ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‏وگو با خبرآنلاین با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات و تاثیر آن در ترکیب مجلس آینده، گفت: مشارکت سیاسی مردم در انتخابات از دو جنبه حائز اهمیت است؛ اول آن که هر چه مشارکت مردم بالاتر باشد، احساس مالکیت و علاقه‏مندی آنها نسبت به سرنوشت کشور نیز بیشتر می‏شود. این موضوع از بعد بین‏المللی هم حائز اهمیت است، یعنی اگر مشارکت مردم در انتخابات ۶۰ یا ۷۰ درصد باشد این پالس را به کشورهای دیگر خصوصا دشمنان نظام جمهوری اسلامی می‏دهد که حاکمیت در ایران برای مردم اهمیت داشته و به آن وفادار هستند.
وی افزود: از سوی دیگر افراد در نظام سیاسی و انتخاباتی ایران با صفت شخص حقیقی خود انتخاب می‏شوند نه با عنوان حزبی‏شان. چرا که احزاب هنوز چندان اهمیت خاصی برای مردم ندارند. در چنین شرایطی تصور کنید در یک حوزه انتخابیه ۵۰۰ هزار نفر حائز رای دادن هستند اما فقط ۲۰۰ هزار نفر پای صندوق‏ها می‏روند، در این شرایط فضا برای ورود افراد کارآمد و متخصص به مجلس فراهم نخواهد شد.
ایمانی تصریح کرد: بنابراین، هر‏چه میزان مشارکت علی‌الخصوص در حوزه‏‏های انتخابیه کوچک، بیشتر شود؛ احتمال رای‏‏آوری افراد صاحب‏نظر و کارآمد برای نشستن بر صندلی سبز مجلس نیز بیشتر می‏شود.


این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه در این جا، موضوع تندرو یا کندرو بودن نمایندگان مطرح نیست، گفت: بحث بر سر توانایی افراد است. افرادی که تندرو هستند بالتبع کارآمدی کمتری دارند، اما هرچه حضور مردم در انتخابات بیشتر شود احتمال انتخاب افراد کارآمد هم بیشتر می‏شود. این موضوع برای شکل‏گیری هر مجلسی حائز اهمیت است. زمانی که به مردم توصیه می‏شود که پای صندوق‏های رای بروند، به این دلیل است که افرادی با یک شعار تبلیغاتی و وعده‏های عمل‏نشده و پوپولیستی انتخاب نشوند.
ایمانی ضمن هشدار درباره تشکیل مجلسی با حضور تندورها، گفت: افرادی که بیشتر به دنبال عوام‏‏فریبی و سر‏دادن شعارهای تند بی‏محتوا هستد و به آنها رادیکال می‏گوییم؛ افرادی‌ هستند که وقتی پای‏شان به مجلس برسد، کاری به مجلس، طرح‏ها و لوایح و تلاش برای حل مشکلات مردم ندارند؛ بلکه عمدتا به دنبال یک بلندگوی بزرگ برای نمایش دادن خود و جریان وابسته به خودشان هستند.
وی تاکید کرد: چنین افرادی برای مجلس بسیار خطرناک هستند و مهم نیست دیدگاه سیاسی‌شان اصولگرا باشد یا اصلاح‏طلب. در گذشته هم مجالسی از هر دو طیف که این ویژگی تندروی را داشتند تجربه کرده‏ایم.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی با موج‏سواری بر روی احساسات مردم در ایام انتخابات خود را به مجلس می‏رسانند، ولی برون‏داد حضورشان در پارلمان ضربه‏زدن به کارآمدی و جایگاه این قوه و نهاد است.
سایر اخبار این روزنامه
علی‌رغم فیلترینگ و قطعی اینترنت، همچنان پیام‌رسان‌های ایرانی به گردِ پای تلگرام نمی‌رسند ژوبین صفاری فاصله‏هایی که «دروغ» ایجاد می‏کند «ابتکار» از تاثیر تک‏نرخی شدن بنزین بر بازارهای اقتصادی گزارش می‌دهد وهم بنزین 3هزار تومانی در شرایط کنونی بودجه‌ای بهتر نمی‌توان بست، در شرایط تعامل با جهان می‌توان از بودجه بهتر حرف زد آیا ابزارهای دیجیتالی می‌توانند در تربیت کودکان موثر باشند؟ خلاقیت در محیط صفر و یک! «ابتکار» از عملکرد رسانه ملی نسبت به انتخابات مجلس گزارش می‌دهد خواب مصلحتی صداوسیما داعش در آستانه سال نو میلادی چه پیامی مخابره کرد؟ افزایش حوزه نفوذ پس از شکست سرزمینی وزیر دفاع: امروز «عرصه اقتصادی» میدان واقعی مبارزه است رئیس ستاد انتخابات کشور: ملاک عمل هیئت‌های اجرایی، مر قانون انتخابات مجلس است یک فعال سیاسی اصولگرا مطرح کرد خطر حضور رادیکال‌ها در مجلس سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت بودجه ۹۹ باید حفظ قدرت خرید مردم و کاهش هزینه‌های زندگی باشد FATF ‏و همه‏پرسی مجازی