زنان به صحنه بیایند پیروز می‌شویم

آرمان: کارناوال انتخاباتی حسن روحانی به محله امجدیه تهران و ورزشگاه شهید شیرودی رسید. البته این بار روحانی در میان زنان حامی خود سخنرانی کرد. او تمام‌قد از کارنامه دولت خود دفاع کرد و نکاتی را در مورد عملکرد رقبای انتخاباتی خود گفت. او از اعمال تبعیض جنسیتی در جناح مخالف سخن گفت و اینکه اعتقاد راسخی به حضور زنان در عرصه‌های مختلف دارد. دکتر حسن روحانی در جمع هواداران خود در ورزشگاه شهید شیرودی اظهار داشت: من با اینکه صدایم خیلی مناسب برای سخنرانی نیست، اما به محضر شما آمده‌ام و خدمت شما سلام و خسته‌نباشید می‌گویم. روحانی ادامه داد: امروز ما در یک مقطع بسیار حساس و تاریخی قرار گرفته‌ایم، سرنوشت خودمان را در جمعه آینده می‌خواهیم تعیین کنیم و راهی که در سال ۹۲ انتخاب کرده‌ایم و برگزیده‌ایم و اقلیتی در مقابل آن ایستاده‌اند را انتخاب نمی‌کنیم. امروز همان اقلیت از تحول بیشتر و ادامه این شرایط نگران هستند. روحانی تاکید کرد: هرروز بانوان و زنان ما به صحنه آمده‌اند کار را تمام کرده‌اند. در زمان انقلاب وقتی پیروز شدیم که زنان به خیابان‌ها آمدند. اگر امروز در انتخابات زنان به صحنه بیایند، پیروز می‌شویم. همه ما تنها یک وظیفه داریم و آن دعوت از همه افراد برای حضور به پای صندوق‌های آراست و اگر همه به پای صندوق بیایند ما پیروز می‌شویم. ملت ایران واقعیات را لمس می‌کنند. مردم ما تحت‌تاثیر شعارهای فریبنده قرار نمی‌گیرند.
کارنامه دولت روشن است
حسن روحانی اظهار کرد: من از همه مردم ایران می‌خواهم برنامه‌ها و کارنامه‌ها را یک ‌بار دیگر مرور کنند. کارنامه چهار‌ساله دولت یازهم و کارنامه‌های کسان دیگری که در دستگاه‌های دیگر بوده‌اند. آنها بگویند که در ۳۸ سال گذشته چه کار کرده‌اند؟ کارنامه ما در چهار سال روشن است. کارنامه کسانی هم که ۱۲ سال در یک منصب بوده‌اند، روشن است. وی افزود: شما توصیه‌تان در سال اول دولت یازدهم این بود که ۱۶ آذر را آزاد نگذاریم. شما همیشه به دانشگاه به عنوان تهدید نگاه کرده‌اید. شما می‌خواستید جوانان ما در حصر و محاصره و انزوا باشند. شما همان حرف‌هایی که در جلسات خصوصی زدید را لطفا به مردم هم آشکارا بگویید. شما مگر هرروز فشار نیاوردید که فضای مجازی بسته شود؟ شما مگر هرروز فشار نیاوردید که اشتغال زنان باید متوقف شود؟
کارنامه شما روشن است؛ ما تبعیض جنسیتی را نمی‌پذیریم


روحانی تاکید کرد: شما برگردید به بخشنامه‌های جنسیتی خودتان نگاه کنید. شما به احکامی که صادر کرده‌اید نگاه کنید. کارنامه ما روشن است. ما تبعیض جنسیتی را نمی‌پذیریم. ما ظلم جنسیتی را نمی‌پذیریم. مردم ما راه خود را انتخاب کرده‌اند و از راهی که انتخاب کرده‌اند، برنمی‌گردند. شعار ما روشن است. ما آزادی می‌خواهیم. ما آزادی اجتماعی و سیاسی می‌خواهیم. ما آزادی بیان و تفکر می‌خواهیم. ما آزادی انتخاب و تفریح برای ساعات فراغت می‌خواهیم. ما آزادی برای نوع اشتغال و شغلمان می‌خواهیم. ما به دنبال امنیت واقعی و جامعه امن هستیم. ما فضای امنیتی نمی‌خواهیم. روحانی یادآور شد: ما به شما می‌گوییم خواهان امنیت واقعی در جامعه با وحدت و اتحاد در کل جامعه هستیم. ما جامعه چند‌درصدی نمی‌خواهیم. ما ایران صددرصدی هستیم. ما قانون را برای همه دستگاه‌ها می‌خواهیم. ما نهادهای استثناشده از مالیات نمی‌خواهیم.
به معدنی که برای شما بود و معدنچیان در آن دفن شدند، سر نزدید
حسن روحانی گفت: بعضی از مالیات نام می‌برند؛ مالیات برای مردم خوب است، ولی شما مالیات ندهید؟ ما آزادی رقابت در اقتصاد می‌خواهیم. شما به دنبال رونق هستید، ولی به معدنی که برای شما بود و معدنچیان در آن دفن شدند، سر نزدید. ما به آن خانواده عزیزی که شوهرش در این آوارها باقی ماند و جان داد، اما شجاعانه با من سخن گفت، افتخار می‌کنیم. من افتخار می‌کنم به پدری که فرزند مهندسش در این معدن مانده بود، ولی برای پیشرفت ایران حرف زد.
گشت، ایجاد آرامش نمی‌کند
روحانی خاطرنشان کرد: ما به دنبال آرامش زنان و مردان هستیم. ما آرامش در خیابان را در پی اخلاق می‌خواهیم. گشت برای ما آرامش ایجاد نمی‌کند. وحدت و اتحاد ملت ایران و همزیستی مسالمت‌آمیز آرامش را می‌سازد. شما دم از اشتغال می‌زنید؟ من از شما می‌پرسم که آیا اشتغال زنان را هم قبول دارید؟ اگر قبول دارید قبل از دولت یازدهم چرا یک اشتغال برای زنان درست نکردید؟ روحانی تاکید کرد: ۸۶۰‌هزار خانم را شما بیکار کردید. شما دم از اشتغال می‌زنید، ولی من از شما می‌پرسم اشتغال اهل سنت و اقوام مختلف ایران را قبول دارید؟ ما افتخار می‌کنیم در یک استخدام در ماه‌های گذشته ۵۳‌درصد زنان ما توانستند قبول شوند و مشغول به کار شوند. ما امروز اشتغال را در سایه فضای مجازی و فناوری ارتباطات برای زنان و مردان مهیا ساخته‌ایم. علت اینکه زنان ما نمی‌توانستند مشغول به کار شوند این بود که فضای کار ما مردانه بود. امروز ۳۲۰ نفر از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان از زنان هستند.