بیمارستان «سلول درمانی»، چشم انتظار ضمانت های دولتی

اگرچه قرار بود بیمارستان سلول‌درمانی ظرف 3سال به بهره‌برداری برسد و بنا به گفته رئیس پژوهشگاه رویان نیز ساخت آن متناسب با هزینه‌های کشور بوده است، اما همچنان این پروژه به دلیل عدم تامین منابع مالی معلق مانده است.
به گزارش ایسنا،‌ شهریور ماه سال 93 که پروژه راه‌اندازی و ساخت بیمارستان سلول درمانی پژوهشگاه رویان با حمایت شهرداری و جهاد دانشگاهی کلید خورد، قرار بود این پروژه ؛ظرف سه سال یعنی تا سال  (96)  اجرایی شده و طی آن اولین  بیمارستان  سلول درمانی کشور به بهره‌برداری برسد.با این اوصاف هم‌اکنون این پروژه در حالت معلق مانده و مشخص نیست چه زمانی تکمیل می‌شود.
دکتر حمید گورابی، رئیس پژوهشگاه رویان  ضمن گلایه  ازعدم  تکمیل پروژه «بیمارستان سلول‌درمانی»؛ می گوید : علیرغم فعالیت هایی که طی چند سال گذشته برای پیشبرد این پروژه  توسط شهرداری انجام شده است با این حال  این مهم تقریبا رو به افول و خاموشی است.
وی  با بیان این که  تکمیل این بیمارستان نیاز به سرمایه  گذاری دارد  می گوید : منابع مالی مورد نیاز این پروژه از طریق منابع داخلی قابل تامین است اما متاسفانه دست ما به این منابع نمی‌رسد؛ همچنین می‌توان از منابع خارجی نیز استفاده کرد که این مسئله نیاز به ضمانت های دولتی دارد که در اختیار ما قرار نمی‌گیرد.


رئیس پژوهشگاه رویان با بیان این که تمام سازمان‌های کشور با کمبود منابع مواجه هستند، گفت: ساخت بیمارستان سلول‌درمانی متناسب با هزینه‌های کشور است، اما تامین هزینه‌ها برای «رویان» کار سنگینی است.
گورابی اظهار کرد: دائم در حال پیگیری برای تامین منابع از محل داخلی و خارجی هستیم و همه جا صحبت کرده‌ایم تا این پروژه فعال شود، اما متاسفانه نتیجه کمتری در پی داشته است.سلول درمانی شاخه‌ای از پزشکی ترمیمی است که در آن از تزریق سلول‌های فرآوری شده در خارج از بدن برای ترمیم بافت و یا اعضای بیمار استفاده می‌شود. در این روش که سابقه آن به بیش از 200 سال پیش برمی گردد، ممکن است سلول‌ها قبل از تزریق، کشت و یا جداسازی نیز شوند.