عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: شرط‌های جدید برای مذاکرات داریم

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران شروط جدیدی برای مذاکرات دارد و تضمین‌های جدی و جدید می‌خواهد تا دوباره غربی‌ها نقض برجام نکنند و به دنبال پیمان‌شکنی نباشند.
به گزارش مهر، مجتبی ذوالنوری در واکنش به اظهارات برخی از افراد مبنی بر اینکه دولت چاره‌ای جز پذیرش شروط غربی‌ها در برجام ندارد چرا که وضعیت اقتصاد در گرو برجام است، اظهار داشت: برجام دستاورد دولت سابق است و ما تمام هزینه‌های آن را دادیم. هزینه جدید دیگری متصور نیست که غربی‌ها به واسطه برجام بخواهند به ایران تحمیل کنند.
وی یادآور شد: میزان تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران بعد از برجام شدیدتر از قبل شد و حتی روحانی و ظریف هم به این مسئله اقرار کردند که شدیدترین تحریم‌های دوران تاریخ به کشورمان تحمیل شد و میزان تحریم‌ها از قبل از انعقاد برجام هم بیشتر شد.
ایران شرط جدیدی را در برجام نمی‌پذیرد


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنابراین دلیلی ندارد که جمهوری اسلامی ایران شرط جدیدی را در برجام بپذیرد. ما همه هزینه‌ها را در برجام دادیم و الان وقت آن است که آمریکا و کشور‌های اروپایی عضو برجام تعهدات خود را عملیاتی کنند. غربی‌ها باید کوتاه بیایند، شروط ما را بپذیرند، تحریم‌های ایران را رفع کنند و در توافقات جدید وین گشایش ایجاد کنند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران زیر بار هیچ شرطی نخواهد رفت چرا که ابزار دیگری که وضع ما را بدتر کند، دست غربی‌ها نیست. از سوی دیگر با تلاش‌هایی که در کشور انجام شده، تورم نقطه به نقطه ۴.۵ درصد کاهش پیدا کرده است و مابقی امور هم در حال پیگیری است تا مشکلات مردم مرتفع شود.
ایران شروط جدیدی برای مذاکرات دارد و تضمین‌های جدی و جدید می‌خواهد
وی افزود: غربی‌ها هم به این نتیجه رسیدند که جمهوری اسلامی ایران شرط جدیدی را در برجام نمی‌پذیرد و آنان خودشان را برای عدم پذیرش شروط جدید از طرف ایران آماده کرده‌اند. اتفاقاً ایران شروط جدید دارد و تضمین‌های جدی و جدید می‌خواهد تا دوباره غربی‌ها نقض برجام نکنند و به دنبال پیمان‌شکنی نباشند. الان ما طلب‌کار هستیم نه طرف غربی و آنان باید شروط ما را بپذیرند. با این نگاه، قطعاً شرایط آینده بهتر از وضع موجود خواهد شد و به طور یقین ما به زودی بهبود را خواهیم دید.
ایران باید سهم خود از برجام را بگیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی تصور می‌کنند که ایران به دنبال آن است که برجام را اجرا نکند که کاملاً اشتباه فکر می‌کنند و اطلاع درستی در این زمینه ندارند. ایران هزینه‌های برجام را داده است و الان باید سهم خودش را از برجام بگیرد. عاقلانه نیست زمانی که می‌خواهیم سهم خود را بگیریم، برجام را زیر پا بگذاریم. عزم جمهوری اسلامی ایران این نیست که برجام را اجرا نکند.
ذوالنوری تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برجامی را دنبال می‌کند که سهمش را از آن بگیرد نه برجامی را که مانند گذشته فقط برای کشورمان هزینه در بر داشته باشد. با قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، دیگر برجام یک سویه که فقط برای کشورمان هزینه ساز بود، اجرا نمی‌شود و مطابق با این قانون دولت موظف است برجام اولیه را با نقد کردن سود و سهم کشورمان پیگیری کند. ایران این مسیر را ادامه می‌دهد تا سهم خودش از برجام را بگیرد.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت رابطه با همسایگان و کشور‌های همسو، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در کنار برجام، راهکار‌های دیگری را هم در دستور کار دارد تا دیگر حل مشکلات اقتصادی مردم در گرو مذاکرات و برجام نباشد. در واقع تاکید بر این است تا راهکار‌های دیگری در نظر گرفته و دنبال شود تا اگر برجام محقق نشد، فشار دیگری به مردم تحمیل نشود. اگر غربی‌ها با ما در زمینه برجام همراهی نکنند، کشور ما بدون برجام بهتر از وضع موجود قابل اداره خواهد بود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما نباید اقتصاد کشور را به برجام گره بزنیم، تصریح کرد: بدون برجام و با عزم دولت جدید، کشور بهتر از وضع موجود قابل اداره است. چه برجام محقق شود و چه محقق نشود، مردم در کوتاه مدت تاثیر بهبود اداره کشور و زندگی خود را خواهند دید.
سایر اخبار این روزنامه
«ابتکار» اثر طرح نهضت ملی مسکن را بر بازار اجاره بررسی کرد بازار مسکن در سایه امیدواری به وعده‌ها محمد یوسفی آرامش ایران، برجام و بحران نفتی جدید جهان اخراج سفرای لبنان از ریاض و منامه تنش شدید در روابط عربستان و لبنان آیا تغییر زیست بوم نویسندگان بر نوشته‌های آن‌ها تاثیر می‌گذارد؟ مهاجرت کلمات خطری که هنوز رفع نشده است خیز دوباره کرونا در پیک ششم صرفه‌جویی در هزینه‌های آموزش و پرورش به چه قیمتی است؟ معلمی با حقوق ۵۰۰ تا ۲میلیون تومان در مناطق محروم گمانه‌زنی‌ها درباره تشکیل دولت توافقی در عراق نبرد قدرت جریان صدر و دولت قانون واکنش‌ها به اهانت به آیت الله صافی گلپایگانی چه بود؟ سیاست‌زدگی و هجمه به مرجعیت سیدحسن خمینی: نباید از ورود به فضای مجازی بترسیم محمد باقر قالیباف: مواضع دلسوزان انقلاب باعث خدشه به جایگاه رفیع مرجعیت نشود بررسی عملکرد روحانی در ستاد مقابله با کرونا در دستور کار مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: شرط‌های جدید برای مذاکرات داریم سردار جلالی : استفاده از فضای سایبری باید یک بهره برداری هوشمندانه باشد بایدن: مذاکرات وین از سر گرفته خواهد شد