الگوی درخشنده انقلاب اسلامی منطق غربی درباره زنان را به چالش کشید


حجت‌الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج ‌علی ‌اکبری در خطبه‌های نماز عبادی- سیاسی جمعه تهران که در مصلی امام خمینی(ره) اقامه شد، بیان داشت: بهترین و تنها توشه‌ای که در سفر ابدی انسان را یاری می‌کند تقواست و البته این اکسیر اعظم، دنیای کوتاه‌مدت را هم آباد می‌کند.
به گزارش تسنیم، امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: در ماجرای فتنه‌انگیزی‌های سه‌ماهه‌ اخیر قداست‌ها شکسته شد و به مقام زن به‌ویژه با شکستن عفاف و حجاب بی‌حرمتی شد. جاهلیت مدرن به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل پیشرفته‌تر از جاهلیت اول، فوق تخصصِ ظلم به زن و زنده‌به‌گور کردن هویت زنان است؛ ولی این‌بار با پرچم آزادی زنان و دفاع از حقوق زنان و با ترویج شیطانی به‌دست خود زنان وارد عرصه شده است. وی گفت: زن غربی اولین قربانی این ابرجنایت بود که سستی بنیان خانواده در غرب را شکل دادند و این سیل را به‌سوی سایر کشورها رها کردند و در آمریکای لاتین، آفریقا و بخش‌هایی از آسیا خرابی‌های جبران‌ناپذیری را به‌وجود آورد مگر نقاطی که فرهنگ‌های بومی مقاومت کردند، خصوصاً در مناطق اسلامی. حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ‌علی ‌اکبری تصریح کرد: در ایران عزیز ما به برکت انقلاب اسلامی، موج استحاله هویتی زنان که در دوران سمتشاهی آغاز شده بود و در متن برنامه‌های رسمی آن رژیم قرار داشت، متوقف شد و با برافراشته شدن پرچم اسلام ناب محمدی، بازگشت به هویت فاطمی دستور کار ملت ایران شد.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی حرف و نگاهی نو را در این عرصه پیش روی بشریت گذاشت؛ این نگاه جدید الگوی سوم زن را در برابر الگوی شرقی و غربی ارائه کرد. این تعبیر زیبا از رهبری معظم انقلاب است که فرمودند: «زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که می‌توان زن بود، عفیف بود و محجبه و شریف بود و در متن و مرکز حضور داشت و می‌توان سنگر خانواده را پاکیزه نگه داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی هم سنگر‌سازی جدیدی کرده و فتوحات به‌وجود آورد.»


وی اظهار داشت: این الگو، منطق غربی را به چالش کشید و چشم جهانیان را در دنیا به خود جلب کرد و در برابر استعمار و استحمار غربی صف‌آرایی کرد؛ گرچه در تحقق این الگوی برجسته و پاک‌سازی فرهنگ ایرانی از شائبه و آلودگی فرهنگ غربی که در دوران ستمشاهی ریشه دوانده، راه طولانی داریم ولی آن‌چه در 40 سال گذشته در اعتلای جایگاه زنان صورت گرفت، اقدامی پربرکت بود و همین مقدار هم کابوسی برای غربی‌ها شد. حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ‌علی ‌اکبری گفت: بانوان فاطمی ما همان‌طور که حضرت زهرا(س) با خطبه‌ فدکیه جاهلیت اول را محاکمه کردند، با تکیه بر مکتب اهل‌بیت(ع) جاهلیت مدرن را در موضوع زن و خانواده محاکمه خواهند کرد و فهرست جنایاتش علیه زنان را به رخ او خواهند کشید و پرچم آزادی زنان را به‌نام حضرت فاطمه(س) برافراشته نگه خواهند داشت.
ملت ما یک «نه» بزرگ به دشمن گفت
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: دشمن از همه ظرفیت خود استفاده کرد تا در جامعه و بین اقشار مختلف مردم‌مان دعوا راه بیندازد. استفاده از فضای مجازی، رسانه‌ها، تولید دروغ‌های نجومی، آموزش رفتارهای خشن، اراذل اجاره‌ای، استفاده از هیجانات جوانی، سلاح‌های سرد و گرم، مواد افیونی و امثال آن، تولید دوقطبی‌های واهی و استفاده از نقاط ضعف ما در مسائل فرهنگی و اقتصادی از عناوین عملکرد دشمن در ایام اخیر است که وارد میدان شدند تا به اصلی‌ترین سرمایه ما ضربه بزنند ولی با عنایت الهی و دعای امام زمان(عج) به اهداف خود نرسیدند و شکست مفتضحانه‌ای خوردند و ملت مهربان ما یک «نه» بزرگ به آنان گفت. گرچه آسیب‌های بزرگی به روح مودّت و اخوت در جامعه‌ ما وارد شد.
وی عنوان کرد: نام فاطمه(س) و محبت ایشان و اهل‌بیت(ع) سرمایه سعادت دنیا و آخرت همه‌ ماست و به ایشان پناه می‌بریم و دست توسل دراز می‌کنیم.
حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ‌علی ‌اکبری بیان داشت: وصیت‌نامه شهید سلیمانی راهگشای امروز ماست و توصیه می‌کنیم که همگان این وصیت‌نامه و یا به تعبیری «ولایت‌نامه» را مطالعه کنند. این وصیت‌نامه به ما کمک می‌کند که صحنه را بهتر ببینیم.
دشمن در زمستان سرد رسوایی
و یخبندان افسردگی و سرافکندگی افتاد
امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: به لطف خدا امروز شاهد عبور فاتحانه‌ ملت صبور ایران از گردنه‌ سخت یک فتنه‌ خطرناک و شکست مفتضخانه استکبار و دنباله‌های خودفروخته و منافقین کوردل هستیم؛ چه فکر می‌کردند و چه شد! آنان در زمستان سرد رسوایی و یخبندان افسردگی و سرافکندگی افتاده‌اند.
چقدر دلار خرج کردیم ولی ما را فریب دادند!
وی تصریح کرد: در این فتنه‌ خطرناک که مثلث شوم غربی-عبری-عربی با سازوبرگ یک جنگ ترکیبی تمام عیار به مصاف ملت عزیز ما آمدند مردم ما بودند و به لطف پروردگار مانند دفعات قبل شکست خوردند و گرچه خسارت‌هایی هم به ما وارد کردند و از یاد نمی‌بریم. از اتاق‌های فکر دشمنان خبر می‌رسد که می‌گویند «شکست خوردیم و عوامل ما از داخل خبرهای دروغ دادند و چقدر دلار خرج کردیم ولی ما را فریب دادند.» حجت‌الاسلام و المسلمین حاج ‌علی ‌اکبری عنوان کرد: ملت ما در دوران کرونا و سختی‌های اقتصادی در فشار بودند و در تمام صحنه‌ها حاضر شده و در این وقاع هم دیدیم که بسیجیان خود را به میدان فرستاده و شهید و جانباز دادند. دیدیم که در تشییع پیکر شهدای‌شان حاضر شده و در 13 آبان افتخار آفریدند و پای نظام و رهبر خود ایستادند؛ باطل‌السحر فتنه، در حضور مردم بوده است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه دولت عازم حل مسائل کشور است و می‌بینیم که دولت و سایر قوا مصمم به حل مشکلات هستند، گفت: برخی گرانی‌های بی‌منطق هیچ توجیهی ندارد. وی ادامه داد: امیدواریم در این‌باره با سرعت فکر و اقدام شود و در کنار کارهای بلندمدت، مسائل جاری و آن‌چه به زیست عمومی جامعه و طبقه مستضعف و صاحبان اصلی انقلاب مربوط است، با تدابیر مسئولان و با کمک خود مردم حل شود.
رئیس‌سازمان نهضت سوادآموزی:
میانگین باسوادی در کشور ۹۷ درصد است
علیرضا عبدی، رئیس‌سازمان نهضت سوادآموزی کشور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران به مناسبت سالگرد تاسیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در حال حاضر میانگین باسوادی در کشور از ۴۸ درصد در دوره قبل از انقلاب به ۹۷ درصد رسیده است.
به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شاید یکی از کارهای سخت نهضت سوادآموزی با توجه به نرخ سوادآموزی در کشور یافتن فرد بی‌سواد باشد.
رئیس‌سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه نهضت سوادآموزی یک جریان نهضتی با تکیه بر مردم است، گفت: امام خمینی(ره) در این خصوص از مردم و نقش آنها سخن می‌گفتند و تاکید داشتند که مردم به پا خیزند و جریان مردمی ایجاد کنند و این امر را یک جریان تکلیفی مطرح می‌کردند. عبدی بیان داشت: امام خمینی(ره) همواره تاکید داشتند که تمام بی‌سودان برای یادگیری و تمام افراد باسواد هم برای یاد دادن به پا خیزند. وی خاطرنشان کرد: در ادامه مبحث سوادآموزی دو کار اصلی را داریم، نخست اینکه کاری کنیم که هیچ فردی که امکان خواندن و نوشتن دارد، بی‌سواد نماند و دوم اینکه با کمک نخبگان هدف نهضت سوادآموزی را باز طراحی کنیم.