«دانشمند هسته‌ای» عنوان کوچکی برای فخری‌زاده بود

رئیس سابق اطلاعات و عملیات موساد در یکی از مصاحبه‌های خود گفته: «با توجه به استراتژی اسرائیل در قبال ایران، یکی از مهم‌ترین وقایع رخ داده در سال‌های اخیر، صرف‌نظر از اینکه چه کسی این حرکت را انجام داده است، ترور محسن فخری‌زاده بود.»
به گزارش فارس، محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای ایران، ۷ آذرماه ۱۳۹۹ توسط عوامل موساد در منطقه آبسرد دماوند مورد هدف قرار گرفت و به شهادت رسید. چند هفته بعد از شهادت این دانشمند بزرگ، آلون بن دیوید، روزنامه‌نگار اسرائیلی، گزارشی در کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی درباره عملیات‌های موساد منتشر کرد که در این مستند بخش‌هایی از صحنه‌های ترور شهید فخر‌ی‌زاده بازسازی شده بود. در بخش‌هایی از این مستند که به زبان عربی تهیه‌شده درباره شهید محسن فخری‌زاده گفته می‌شود: «در مطبوعات، محسن فخری‌زاده را یک دانشمند هسته‌ای توصیف کردند، اما این عنوان برای او ناچیز است. او به مدت دو دهه شخصیت اصلی برنامه هسته‌ای ایران بوده است.» در ادامه این مستند درباره ترور شهید فخری‌زاده اظهار می‌شود: «او می‌دانست که از مدت‌ها پیش هدف ترور بوده است.» هایم تومر، رئیس سابق اطلاعات و عملیات موساد، در بخشی از این مستند اذعان می‌کند: «محسن فخری‌زاده، باسابقه و شناخته‌شده بود، حتی نخست‌وزیر ما در یکی از حضورهای عمومی‌اش که در آن از پیش‌روی برنامه هسته‌ای ایران هشدار می‌داد، از او نام برد.» بنیامین نتانیاهو در یکی از سخنرانی‌هایش گفته بود: «بخش اصلی این برنامه ایجاد سازمان‌های جدید برای کارهای بیشتر بود. دکتر محسن فخری‌زاده روی پروژه عماد به این شکل کار می‌کرد. این نام را به خاطر بسپارید؛ دکتر محسن فخری‌زاده!» آلون در بخشی از این مستند به عنوان مجری برنامه از هایم می‌پرسد: «شما می‌گویید محسن فخری‌زاده کمتر از قاسم سلیمانی قابل توجه نیست؟» هایم پاسخ می‌دهد: «قاسم سلیمانی مرد در سایه بود و مجری سیاست صدور انقلاب. ترور حاج قاسم در کنار ترور محسن فخری‌زاده را می‌توان مهم‌ترین نتیجه حلقه‌ای که اتفاق افتاده دانست.» دیروز ۷ آذرماه، سومین سالگرد ترور و شهادت این دانشمند بزرگ هسته‌ای توسط عوامل موساد بود. هرچند رژیم صهیونیستی او را به شهادت رساند، اما یادگاران حاج قاسم و شهید فخری‌زاده، تفکرش را ادامه داده‌اند و با صدور آرمان‌های انقلاب به سراسر جهان، این رژیم را به خاک مذلت نشانده‌اند. چنانچه در این دو ماه، همین روند را در مبارزات گروه‌های مقاومت فلسطینی در غزه دیدیم.

سایر اخبار این روزنامه
۹۱ حزب اجازه ارائه لیست انتخاباتی دارند برنامه‌های فضایی ایران خارج از صلاحیت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است ایران تسلیحات هسته‌ای ندارد اما توانمندی‌های آن نگران‌کننده است نیروی دریایی ایران؛ ظرفیت بزرگ نظام و کشور راه‌اندازی پروژه‌ای که از ۹۲ تا ۱۴۰۰ تعطیل بود معافیت مالیاتی کارکنان و کارمندان: 25%، معافیت مالیاتی مشاغل: 110% تلاش می‌کنیم تا تمامی‌کمک‌ها به مردم غزه برسد «دانشمند هسته‌ای» عنوان کوچکی برای فخری‌زاده بود خلیج گرگان با دستور رئیس‌جمهور نجات یافت بناهای تاریخی واجد ارزش را به اقتصاد گردشگری بازگردانیم فعال‌سازی ظرفیت‌های مغفول قاره سیاه با روحیه ولی خسته به خانه رسیدند بازگشت پیکر مطهر ۸ شهید مدافع حرم به کشور پرداخت سود سهام عدالت در آذرماه ایران، ‌خودروی هوشمند تولید می‌کند گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور رهگیری و شناسایی ناو هواپیمابر آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش پرونده خون‌های آلوده پس از ۴۰ سال بازگشایی شد