حامی تروریسم عربستان است نه ایران


مدتهاست که استکبار جهانی به ویژه رژیم اشغالگر قدس به دنبال حاشیه سازی برای کشورمان است و سعی دارند به بهانه های گوناگون، جمهوری اسلامی ایران را به اتهاماتی از قبیل تروریسم متهم کنند. اما رویکرد ایران به جهانیان اثبات کرد که استکبار باید به دنبال ابزار دیگری برای اتهام زنی باشند.
در این رابطه جمعی از کارشناسان اطلاعاتی آمریکا در نامه‌ای به ترامپ با ابراز نگرانی نسبت به اظهارات دولت او که ایران را حامی اصلی تروریسم می‌خواند، تاکید کردند که حامی تروریسم اکنون عربستان است نه ایران.به گزارش ایسنا از کنسریتوم، در نامه‌ جمعی از کارشناسان و کارکنان سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا خطاب به ترامپ آمده است: 10 سال پیش نیز جرج بوش به بهانه اینکه ایران قصد ساخت سلاح هسته‌ای را داشت، آمریکا را در لبه آغاز جنگ با ایران قرار داد؛ اگرچه در همین زمان گزارش سازمان‌های دولتی آمریکا نشان داد که ایران در حال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده است.اکنون کاخ سفید نیز به دنبال توجیه جنگ با ایران از طریق ادعای حمایت ایران از تروریسم در خاورمیانه است. این یکی از دروغ‌های بزرگی است که اکنون مقامات آمریکایی تلاش دارند تا با کمک رسانه‌های تحت نفوذ خود در ذهن جامعه آمریکا فرو کنند.در ادامه این نامه آمده است: شما در آخرین سخنرانی خود در رابطه با راهبرد امنیت ملی آمریکا در سال 2018 اعلام کردید که ایران حامی اصلی تروریسم در جهان است و از طریق گروه‌های وابسته به خود اشاعه تسلیحات و حمایت مالی از تروریسم توانسته تا نفوذ خود را افزایش دهد. این اظهارات پیشتر نیز توسط عادل‌الجبیر وزیر خارجه عربستان در اکتبر 2015 اعلام شد. او ایران را بزرگ‌ترین حامی تروریسم در جهان نامید که با اقدامات خود ثبات خاورمیانه را بر هم می‌زند.این در حالی بود که وزیر خارجه عربستان اشاره‌ای به این موضوع نکرد که از 19 تروریستی که در حادثه تروریستی 11 سپتامبر 2001 علیه آمریکا دست داشته‌اند 15 نفر سعودی بودند اما در میان آنها هیچ ایرانی حضور نداشت.در ادامه این نامه ادعا شده است در حالیکه ایران حدود دو دهه پیش از حامیان تروریسم بود، اکنون در جبهه تروریسم جهانی قرار ندارد و این اتهام اکنون متوجه حامی کنونی و پیشین تروریسم یعنی عربستان سعودی است. این موضوع که ایران حامی اصلی تروریسم در جهان است هیچ پشتوانه منطقی ندارد. ایران اکنون ایرانی نیست که در سال 1981 می‌شناختیم.
قطعنامه مقابله با خشونت وافراطی گری
در همین رابطه نماینده دایم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل معتقد است نباید ریشه افراطی گری و خشونت را به هیچ مذهب یا ملتی نسبت داد و می گوید سخنان نفرت انگیز علیه ادیان و ملیت ها خشونت و افراطی گری را گسترش می دهد.به گزارش ایرنا، غلامعلی خوشرو پس از تصویب اجماعی سومین پیشنهاد ایران برای مقابله جهانی با خشونت و افراطی گری در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به خبرنگاران گفت: این قطعنامه برای نخستین بار به پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی ارائه شد و از آن پس دبیرکل موظف شد هر دو سال یکبار گزارشی به مجمع عمومی ارائه کند.وی افزود: امروز مقابله با افراطی گری وخشونت بیش از هر زمان دیگر درکشورهای همسایه، منطقه و کل جهان اهمیت یافته است. نباید ریشه افراطی گری و خشوت را به به هیچ مذهب و ملتی مرتبط کرد بلکه پدیده ای است جهانی و شبکه جهانی دارد.نماینده ایران در سازمان ملل متحد ادامه داد: کسانی که سخنان نفرت انگیز علیه اسلام، ادیان و ملیت ها مطرح می کنند، بیشتر به گسترش خشونت و افراطی گری کمک می کنند. باید از سخنان نفرت انگیز علیه مذاهب و ملت ها به شدت اجتناب کرد.خوشرو اضافه کرد: مقابله این مساله فقط راه حل نظامی و امنیتی نیست بلکه لایه های فرهنگی، اجتماعی و ایدئولوژیک دارد و باید برای همه آن ها فکر کرد.وی تصریح کرد: باید از ایدئولوژی های مخرب فاصله گرفت و باید با روش های مردم سالارانه و اعتدالی با ایدئولوژی های جهل آمیز و خشتونت بار مقابله کرد. جمهوری اسلامی ایران در این زمینه فعالیت دارد و تلاش می کند با همکاری دیگر کشورها در مجامع جهانی این مساله را به پیش ببرد.نماینده ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به تصویب سومین قطعنامه پیشنهادی ایران برای مقابله جهانی با خشونت و افراطی گری گفت: این قطعنامه نمونه دیگری از موفقیت های ایران در سازمان ملل محسوب می شود.خوشرو افزود: جمهوری اسلامی مساله مقابله با افراطی گری و خشونت را یک مساله واقعی برای منطقه و جهان می داند و بر همین اساس پیشنهاد برای مقابله جهانی داده است. ایران از مجمع عمومی می خواهد فعالیت های خود را هماهنگ کند تا با راهبرد جدی و کلی با این مساله برخورد کند.وی ادامه داد: این مساله ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دارد و باید به تمام این ریشه ها توجه شود. بدون توجه به این ها، مقابله با خشونت و افراطی گری با برخوردهای صرفا نظامی و امنیتی حل نخواهد شد.نماینده ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد این مساله نیاز به یک عزم جهانی برای مقابله جدی دارد و روش های دموکراتیک مبتنی بر اعتدال، تفاهم و گفت و گو زمینه خوبی برای مقابله با این پدیده وحشتناک ایجاد می کند.