محمدرضا عارف: راهبرد ائتلافی در انتخابات مجلس دهم به گفتمان اصلاحات ضربه زد

رئیس شورای عالی سیاستگذاری جبهه اصلاح‌طلبان با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا آخر آبان ضوابط تهیه لیست انتخاباتی را اعلام کنیم تاکید کرد: نهادهای مسئول در کشور اعم از نهادهای امنیتی، اجرایی، قضایی و نظارتی باید تمام تلاش‌شان مبتنی بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشد و رفتارهایی که باعث تلقی تسویه حساب‌های جریانی شود به هیچ وجه به صلاح نظام نیست و باید از آن به شدت پرهیز کرد.
به گزارش امیدنامه، محمدرضا عارف با بیان اینکه منابع کشور باید به گونه‌ای تخصیص یابد که زمینه رشد کشور فراهم شود، بر لزوم پرهیز از دامن زدن به اختلافات در جبهه اصلاحات تاکید کرد و گفت: وقتی در یک جبهه سیاسی اختلافات بروز کند همه بازنده خواهند بود و آن کسی که از مواضع خود در چارچوب سیاست‌ها و راهبردهای کلی جبهه کوتاه می‌آید برنده خواهد شد.
رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در ادامه با اشاره به فراز و فرودهایی که جریان اصلاحات در یک دهه اخیر طی کرد، یادآور شد: حضور جریان اصلاح‌طلب در انتخابات ۹۲ با زحمت و تلاش فراوان صورت گرفت. اصلاح‌طلبان از مسیر عدم شرکت در انتخابات مجلس نهم در سال ۹۰ به حضور فعال در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ رسیدند و فضای رخوت و بی‌تحرکی این جریان در سال ۹۲ شکسته شد.
وی با بیان اینکه دستاوردهای جریان اصلاحات در دهه ۹۰ به دلیل تغییر رویکرد این جریان از انتخابات سال ۹۲ شروع شد، خاطرنشان کرد: توفیقاتی که طی سالیان اخیر جریان اصلاحات کسب کرد به دلیل ایجاد ساز و کار جدید اجماعی در جبهه اصلاحات بود البته این توفیقات با هزینه‌هایی هم همراه بود. در دهه ۹۰ به جوانان و زنان توجه ویژه‌ای شد که البته با مخالفت‌هایی هم در آغاز روبه‌رو بودیم. رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه با مکانیزم شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان ضمن تلاش برای بالا بردن مشارکت مردم، در انتخابات‌های گذشته توفیقات خوبی نصیب جریان اصلاحات شد گفت: در کنار دستاوردهای ارزشمندی که نصیب جریان اصلاحات شد اما برخی رویکردهایی که در انتخابات‌های گذشته داشتیم هزینه‌هایی را هم برای گفتمان اصلاحات ایجاد کرد. در انتخابات مجلس دهم راهبرد جریان اصلاحات راهبردی ائتلافی بود و این راهبرد به گفتمان اصلاحات هم ضربه‌هایی زد به همین دلیل در انتخابات مجلس یازدهم باید با لیست اصلاح‌طلبانه به میدان بیاییم. وی بر لزوم پایبندی همه احزاب و افراد فعال در جبهه‌های سیاسی به ساز و کارهای جبهه‌ای تاکید کرد و گفت: وقتی احزاب و شخصیت‌های اصلاح‌طلب مرجعیت شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان را پذیرفته‌اند باید نسبت به تصمیماتی که در این شورا گرفته می‌شود احترام گذاشت و از درگیر شدن با حاشیه‌هایی که می‌تواند وحدت و انسجام جبهه اصلاحات را مخدوش کند پرهیز کرد.