سلبریتی‌هایی که رشد نیافته مشهور شدند

جعفر بای‪-‬ شاید برای خیلی‌ها این سوال به وجود آمده باشد که چرا سلبریتی‌ها در باره هر مسئله ای اظهار نظر
می‌کنند، واقعیت این است که وقتی این افراد
احساس می‌کنند طرفدارانی دارند و از طرف گروهی جانب داری می‌شوند احساس قدرت به آن‌ها دست می‌دهد چرا که تملق و تعلق خاطر نسبت به طرفداران پیدا می‌کنند و حس می‌کنند که قدرت طرفدارانشان بر قدرت آن‌ها افزوده شده است.
برخی انسان‌های مشهور تصور می‌کنند که چون طرفدار دارند و صفحات مجازی نیز مثل تریبونی برای آن‌ها عمل می‌کند بنابر این حرف برای گفتن دارند و درباره هر مسئله ای باید ابراز عقیده کنند، حتی مسائلی که هیچ علمی‌درباره آن ندارند! بدون شک عده ای در جامعه وجود دارند که خوراک فکریشان را از این سلبریتی‌ها می‌گیرند، مثلا وقتی تتلو این خواننده زیر زمینی آن طرف آبی که این روزها هم جنجال‌های زیادی به پا کرده است، طرفدارانی چشم و گوش بسته دارد که واکنش‌هایی که می‌خواهد را تمکین می‌کنند و خواسته اش را اجرا می‌کنند، سعی می‌کند که از آن قدرت پنهان موجود در جامعه که تحت عنوان هوادار از آن یاد می‌کنیم، سوء استفاده کند. وی تصور می‌کند که طرفدارانش مثل موم در دستان او هستند،کم کم به این باور می‌رسد که محور کائنات است و توهم خود بزرگ بینی بر او مستولی می‌شود.در نهایت این می‌شود که برخی از این سلبریتی‌ها احساس قدرتمند بودن می‌کنند.


ما چند مدل سلبریتی داریم، یک سری از آن‌ها رشد پیدا کردند و در واقع انسان‌های توانمندی هستند، این افراد چون اول توانمند شده اند و بعد به شهرت رسیده اند توان هضم آن شهرت را دارند و دچار غرور و تکبر نمی‌شوند، اما سری دیگر یک سری عنصر خام هستند که توانمندی ندارند. این افراد وقتی به شهرت می‌رسند دچار تکبر می‌شوند و حس می‌کنند که حالا دیگر مرجعیت پیدا کرده اند و باید اظهار نظر کنند! این افراد معمولا نسبت به هوادارانشان احساس تملک می‌کنند و فکر می‌کنند
که هر چه بگویند طرفدار نباید نه بیاورد.
درواقع این رابطه را با رابطه مراد و مرید در یک
تراز قرار می‌دهند و خود را به قدری بزرگ می‌بینند که حس می‌کنند مراد هستند و طرفدارانشان هم مرید او!
بد بختی ما آن دسته از سلبریتی‌هایی هستند که رشد نیافته مشهور شده اند و قدرت نیافته به صورت کاملا تصادفی نام آور شده اند؛ اشکال دیگر ما این است که رسانه‌ها هم از آن نقل قول می‌کنند! در خصوص تتلو حتی شاهد بودیم که رسانه ملی هم به نفع خودش از آن نقل قول‌هایی را انجام داد اما واقعیت این است که پرداختن رسانه‌ها به این افراد تنها بر توهم قدرت و مشهور شدن آن‌ها دامن می‌زند، همین می‌شود که این افراد فکر می‌کنند راجع به هر چیزی اظهار نظر کنند، درست است که این افراد به عنوان یک انسان می‌توانند نظراتشان را بیان کنند اما از یاد نبریم که این افراد چون تریبون دارند نباید هر حرفی را بزنند.
برای حل معضلاتی از این دست باید بتوانیم با کمک رسانه‌ها افکار عمومی‌جامعه را به سمتی ببریم که در ابتدا انسان‌ها پخته شوند و پی از آن به شهرت برسند تا توهم قدرت به آن‌ها دست ندهد، آگاهی در این زمینه بسیار تاثیر گذار است. اگر مردم آگاهی لازم را در خصوص این مسائل داشته باشند هیچ وقت این دست افراد را به شهرت نمی‌رسانند. از طرف دیگر رسانه‌ها باید از نقل قول سلبریتی‌های بی ریشه خود داری کنند تا بیش از این بر شهرت پوچ آن‌ها دامن نزنند.
سایر اخبار این روزنامه
شتاب نماینده‌های جدید برای وعده‌خوش! غلامعلی رجائی در گفتگو با «آفتاب یزد» درباره اختلافات اصولگرایان و تلاش برای تقسیم مناصب تولید خوب، اقتصاد را در مقابل ویروس‌های مهاجم ایمن می‌کند مصر بودم واحد پول ملی تغییر کند تا مردم راحت شوند به زودی یک تبادل زندانی دیگر میان ایران و آمریکا رخ می‌دهد. آفتاب یزد با مروری کوتاه به برخی از تبادلات زندانی مشابه به این سوال پاسخ می‌دهد که آیا این تبادل‌ها به مسیری هموار در عرصه سیاسی ختم خواهد شد؟ مهریه میترا را همسر اول نجفی داد احتمال بازگشت خوزستان به محدودیت‌های کرونایی دهک‌های پایین فاقد سهام عدالت شناسایی شوند نرگس آبیار، کارگردان«شبی که ماه کامل شد» و «شیار143» در گفت و گوی اختصاصی با آفتاب یزد با موضوع تخریب باغ‌ها و بناهای تاریخی در یزد: سال دیگر همین موقع: یادش بخیر پراید 100 میلیون تومان بود! مشکل دخالت در مجلس از بیرون سلبریتی‌هایی که رشد نیافته مشهور شدند دروغ علمی: «فرار مغزها» ضربه به دو تیم تروریستی در غرب و شمال غرب کشور دلمان برای زندگی قبل از کرونا تنگ می‌شود