اولین کشتی اماراتی وارد بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی شد

یک کشتی باری اماراتی که از بندرگاه جبل علی در دُبی حرکت کرده بود، روز دوشنبه وارد بندر «حیفا» در فلسطین اشغالی شد.
به گزارش ایرنا، پایگاه «عربی ۲۱ » به نقل از شبکه تلویزیونی «مکان» رژیم صهیونیستی گزارش داد که با ورود این کشتی باری، خط دریایی مستقیم بین امارات و رژیم صهیونیستی راه‌اندازی شد و در هفته‌های آینده شاهد تردد کشتی‌ها در این خط دریایی خواهیم بود.
بر اساس این گزارش، کشتی باری یاد شده MSC Prais نام دارد و حامل تعدادی کانتینر است و در خط دریایی هند - امارات با بندر حیفا به حرکت در آمده بود و سپس به بندرهای ساحل شرقی آمریکا عزیمت می‌کند.
در همین پیوند شبکه تلویزیونی مکان رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم در حال مذاکره با امارات و عربستان برای ایجاد یک خط راه آهن به منظور اتصال این کشورها به بندر حیفا در فلسطین اشغالی است که راه‫اندازی آن باعث صرفه‌جویی در بسیاری از سفرهای دریایی از امارات و بسوی اروپا می‌شود.


تماس تلفنی ولیعهد ابوظبی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
خبرگزاری رسمی امارات (وام) نیز از تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی خبر داد و افزود: طرفین درباره روابط دوجانبه گفت‫وگو کردند.
آن‌ها در این تماس تلفنی برنامه‌های اجرا شده برای افزایش همکاری بین امارات و رژیم اسرائیل در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی را بررسی کردند.
در این تماس، دو طرف مدعی شدند که امضای توافق عادی‌سازی روابط در جهت تقویت صلح، ثبات و امنیت منطقه است و راه را برای مرحله جدیدی از همکاری‌ها باز می‌کند.
بن زاید ولیعهد ابوظبی گفت که امارات مشتاق است تمام تلاش خود را برای دستیابی به صلح، ثبات و توسعه که بدون استثنا به نفع همه در منطقه است، انجام دهد.
دو طرف همچنین درباره تقویت همکاری برای مقابله با شیوع «ویروس کرونا» بحث و تبادل نظر کردند.
امارات و بحرین ۱۵ سپتامبر طی مراسمی که در کاخ سفید با حضور «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا برگزار شد، توافق نامه عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی امضا کردند.
این توافق با محکومیت گسترده فلسطینیان روبه‫رو شد و احزاب و جریان‌های سیاسی فلسطین و رهبران فلسطینیان آن را خیانت و زدن خنجر از پشت به مردم فلسطین بیان کردند.
رهبران فلسطینی هرگونه سازش کشورهای عربی با رژیم اشغالگر قدس را تا زمان عقب‌نشینی اشغالگران از سرزمین‌های اشغال شده فلسطین در سال ۱۹۶۷ رد و محکوم کرده‌اند.
سایر اخبار این روزنامه
آیا تکایا احیا می‌شوند؟ تعزیه‌‌ای برای تمام فصول جلال خوش‌چهره برنده و بازنده جنگ قره‌باغ «ابتکار» تاثیر راهکارهای دولت برای کنترل بازار ارز را بررسی کرد صعود پرزور دلار، مقابله کم‌زور دولت طرح‌های بازسازی مناطق سیل‌زده با دستور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری رسید تدوین 17 کتاب از ضعف و قوت‌های مقابله با سیل در ایران فعلا شناسنامه‌ای برای فرزندان دارای مادر ایرانی و پدر خارجی صادر نشده است صدای شنیده نشده کودکان بی‌شناسنامه علیرضا زاکانی به عنوان اولین متهم جرم سیاسی تبرئه شد برگزاری نخستین دادگاه جرایم سیاسی با حضور هیئت منصفه رهبر انقلاب در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری: مشکلات اقتصادی با «تلاش مسئولان خسته‌نشو» قابل حل هستند در نامه قالیباف به روحانی مطرح شد بودجه ۱۴۰۰ با لحاظ شرایط اقتصادی و اصلاحات ساختاری تدوین شود سخنگوی وزارت امور خارجه: بدهی انگلیس به ایران ربطی به پرونده زاغری ندارد یک تحلیلگر آمریکایی: ترامپ قصد نابودی دموکراسی را دارد متهم گردانی فاقد وجاهت قانونی و فقهی اولین کشتی اماراتی وارد بندر حیفا در سرزمین‌های اشغالی شد