گره 9 ساله حج عمره باز شد

نخستین کاروان زائران عمره‌گزار ایرانی با بدرقه مسئولان حوزه حج و زیارت از فرودگاه امام خمینی(ره) عازم مدینه منوره شد.
در مراسم بدرقه نخستین کاروان عمره‌گزار ایرانی که صبح دیروز، ۳ اردیبهشت، در ترمینال «سلام» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، در سخنانی توصیه‌هایی به عمره‌گزاران عازم سرزمین وحی برای بهره‌برداری هرچه بهتر از این سفر معنوی بیان کرد.
سرپرست حجاج ایرانی خطاب به زائران خانه خدا که در قالب نخستین کاروان عمره‌گزار بعد از یک وقفه ۹ساله عازم مدینه منوره شدند، گفت: «اخلاص در کار بسیار مهم است و کاری که مبتنی بر اخلاص باشد ماندگار خواهد بود. امام راحل  (ره) هر کاری که می‌کردند برای خدا بود و برای همین هیچگاه از مسیری که طی کردند، پشیمان نشدند. تلاش کنید شناخت و اطلاعات خود را از اهداف و برنامه‌های  سفرهای حج و عمره بیشتر کنید و از فرصت‌ حضور در جلساتی که در سرزمین وحی برگزار می‌شود بیشترین استفاده را ببرید.»
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اینکه در این سفر معنوی باید قدر فرصت‌ها را دانست، از حاضران خواست حال که عازم این سفر هستند از لحظه‌لحظه آن بهره ببرند و  قدرشناس فرصت‌ها باشند.



وی گفت: شما عزیزان ۹ سال انتظار کشیده‌اید و کلی هزینه کرده‌اید تا عازم این سفر معنوی شوید. افردا بسیاری برای حضور در سفرعمره ثبت‌نام کردند، اما قبل از آنکه عازم سرزمین وحی شوند، از دنیا رفتند.
وی با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین و بی‌تفاوتی حامیان این رژیم اشغالگر نسبت به نسل‌کشی در غزه گفت: در کنار کعبه برای فرزندانمان دعا کنید و به یاد تمام مسلمانان، به‌ویژه مسلمانان فلسطینی، باشید که هر روز به‌دست نظامیان دشمن اشغالگر شهید می‌شوند.

همکاری ۱۸ نهاد، دستگاه و وزارتخانه در اعزام زائران
در ادامه، سید عباس حسینی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از عمره‌گزاران ایرانی که پس از ۹ سال انتظار عازم سرزمین وحی هستند، خواست که برای رهایی مردم مظلوم غزه از شرایط سخت جنگی که این روزها هدف حملات و آتش رژیم صهیونیستی قرار دارند، دعا کنند.
حسینی افزود: «۱۸ نهاد، دستگاه و وزارتخانه، سازمان حج و زیارت را در سازماندهی و اعزام زائران به سرزمین وحی یاری می‌دهند که باید از آنها تشکر کرد.»
رئیس سازمان حج زیارت همچنین از سفیر عربستان سعودی در تهران به خاطر مساعدت‌هایی که برای ازسرگیری سفر عمره داشت، تقدیر کرد.
ظرفیت پارک ۱۰ هزار خودرو در ترمینال سلام
سعید چلندری، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، بر آمادگی کامل  فرودگاه امام خمینی(ره) برای ارائه خدمت به زائران تاکید کرد و گفت: «ترمینال سلام فرودگاه بین‌المللی امام با 54 هزار متر مربع مساحت ویژه زائران خانه خدا و عتبات عالیات است و روزانه ۱۵ و حداکثر ۱۴۰ پرواز(در اوج ایام زیارت اربعین) از آن  انجام می‌شود.»
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: «درترمینال سلام برای پارک ۱۰ هزار خودرو ظرفیت لازم پیش‌بینی شده و ارائه خدمات در سطح استانداردهای بین‌المللی است. در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در شبانه‌روز، به‌جز پروازهای عتبات، ۱۶۰ سفر انجام می‌شود و این فرودگاه افتخار دارد که در سال ۱۴۰۲ میزبان یک میلیون زائر عتبات عالیات و حجاج بیت‌الله‌الحرام بوده است.»

۴۴ پرواز رفت‌وبرگشت از ۱۱ فرودگاه کشور
شمس‌الدین فرزادی‌پور، رئیس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، نیزمشارکت در عملیات اعزام زائران عمره به سرزمین وحی را توفیق الهی دانست و افزود: «خدا را شاکریم که توفیق خدمتگزاری به زائران خانه خدا را داریم و نخستین کاروان‌ها از زائران دو استان کرمانشاه و کردستان هستند. عملیات عمره در ماه شوال با انجام ۴۴ پرواز رفت‌وبرگشت از ۱۱ فرودگاه کشور انجام خواهد شد و بیش از پنج‌هزار زائر به سرزمین وحی اعزام خواهند شد. این عملیات در ۲۳ اردیبهشت پایان خواهد یافت. عملیات انتقال زائران حج تمتع  ۱۴۰۳ هم  از ۲۴ اردیبهشت‌ ماه آغاز خواهد شد و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همچون سال‌های گذشته با همه توان در خدمت زائران سرزمین وحی خواهد بود.»