معاون اول رئیس جمهوری: دولت برای حل مشکلات صنعت پتروشیمی اهتمام جدی دارد

جلسه دیدار اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با معاون اول رئیس جمهوری ظهر دیروز برگزار شد.
به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری صنعت پتروشیمی را یکی از صنایع مهم و پیشران در توسعه کشور برشمرد و از اهتمام جدی دولت برای حل مشکلات و رفع دغدغه های این صنعت خبر داد.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه هم اکنون در شرایط جدیدی قرار داریم و دشمنان به دنبال اعمال فشارهایی بر اقتصاد کشور و بخصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی هستند، تصریح کرد: انتظاری که از مدیران زبده و کارآمد کشور وجود دارد این است که از همین نقطه که دشمن تلاش می کند به اقتصاد کشور آسیب وارد کند برای پیشرفت و توسعه استفاده کنیم.وی با تاکید بر اینکه در مقطع فعلی نیاز جدی داریم که ارز حاصل از فروش محصولات صنعت پتروشیمی به چرخه اقتصاد کشور وارد شود،‌ افزود: دشمنان هدف گذاری کرده اند که به منابع ارزی ما آسیب وارد کنند و انتظار دولت از مدیران صنعت پتروشیمی این است که بیش از آنکه به منافع بنگاه های اقتصادی خود توجه کنند منافع ملی کشور را در نظر گیرند چرا که منافع شخصی و صنفی در شرایطی می تواند مفید باشد که منافع ملی کشور تامین شده باشد.
جهانگیری مدیران صنعت پتروشیمی کشور را مدیرانی با سابقه و تلاشگر توصیف کرد و با بیان اینکه صنعت پتروشیمی نقش پر اهمیتی در آینده صنعتی ایران دارد، اظهار داشت: صنعت پتروشیمی همواره از نقش پراهمیتی در اقتصاد کشور، صادرات و اشتغال زایی برخوردار بوده است.معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: در مقطع فعلی و در شرایطی که دشمن قصد دارد فشار خود را بر اقتصاد کشور مضاعف کند نیازمند اجماع ملی در داخل کشور هستیم و با توجه به اینکه ما مسئولین اداره کشور هستیم باید در شرایط خاص فعلی سیاست هایی متناسب با شرایط روز اتخاذ کنیم و کشور را به پیش ببریم.


در این جلسه که وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند رئیس هیات مدیره، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی از آخرین وضعیت صنعت پتروشیمی ارائه کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم با رقبای خود در کشورهای دیگر رقابت کنیم نیازمند حمایت دولت هستیم.وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 63 طرح در صنعت پتروشیمی و با پیشرفت 60 تا 90 درصد در دست اجرا وجود دارد، خاطر نشان کرد: برای تکمیل این طرح ها 25 میلیارد دلار منابع مالی نیاز است و در قالب برنامه ششم توسعه نیز 42 طرح پتروشیمی دیده شده که اجرای آنها 58 میلیارد دلار منابع مالی نیاز دارد که البته با تکمیل این طرح ها ظرفیت تولید پتروشیمی به 230 میلیون تن خواهد رسید.
دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی منطقی شدن قیمت خوراک و ارائه تضمین از سوی دولت برای استفاده از تسهیلات مالی خارجی را از جمله نیازهای اصلی صنعت پتروشیمی برشمرد و خواستار توجه و حمایت هر چه بیشتر دولت به دست اندرکاران این صنعت شد.
رئیس هیات مدیره و برخی اعضای انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی نیز در این نشست دغدغه ها و نیازهای خود را مطرح کردند و مقرر شد جلسه ای با حضور نمایندگان وزارت نفت، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، معاونت نظارت و هماهنگی معاون اول رئیس جمهوری و نمایندگانی از انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی برگزار شود تا برای حل دغدغه ها و مشکلات این صنعت چاره اندیشی شود.
در این جلسه همچنین مدیران صنعت پتروشیمی کشور به آمادگی شرکت های پتروشیمی برای بازگرداندن ارز حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی به چرخه اقتصاد کشور به نرخ رسمی و مصوب تاکید کردند.
سایر اخبار این روزنامه
«ابتکار» ازعواقب ادامه صادرات محصولاتی مانند هندوانه برای منابع آبی کشور گزارش می دهد ضیافت بزرگان؛ رفتن یا ماندن؟ کنشگری مدنی یا پوپولیسم سلبریتی‌ها؟ قدیمی‌ترین خبرنگار ایران درگذشت ناصر یمین مردوخی، نقطه! علیرضا صدقی حلقه مفقوده در آوار مطالبات گزارش «ابتکار» از ابعاد مختلف ماجرای یک پرونده جدید کودک آزاری این حق بچه های ما و ما بود؟ از شایعه باروری ابرها تا ادعای جذب سامانه‌های بارشی علت اصلی بارش‌های بهاری چه بود؟ اولین تالار کنسرت کودکان در تابستان افتتاح خواهد شد خانه‌ای برای نت‌های کودکانه «ابتکار» گزارش می دهد کارزار فراکسیونی برای تصاحب ریاست مجلس یک رسانه هلندی خبر مرگ بمب‌گذاری حادثه 7 تیر 1360 را تایید کرد «معتمد»، «کلاهی» بود؟ پس از پیمان آب و هوایی پاریس و برجام، این بار نوبت به کارشکنی در نفتا رسیده است ترامپ ، قاتل پیمان‌های بین‌المللی معاون اول رئیس جمهوری: دولت برای حل مشکلات صنعت پتروشیمی اهتمام جدی دارد سردار سلامی: هیچکس نمی‌تواند موشک‌ها را از ایران بگیرد معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری: تحقق عدالت در جامعه مهمترین برنامه دولت است