یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی: مجلس یازدهم از شعارزدگی فاصله بگیرد

یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که به نماینده‌های مجلس یازدهم توصیه می‌کنم که از سردادن شعار فاصله گرفته و تقویت بُعد نظارتی را فارغ از امیال و اراده‌های شخصی در اولویت قرار دهند.
جلال میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اولویت‌هایی که مجلس دهم در یک ماه باقی‌مانده باید در دستورکار خود قرار دهد بیان کرد: این روزها در دستورکار مجلس، لایحه مالیات بر ارزش افزوده لایحه مناطق آزاد که شورای نگهبان برای بار دوم به آن ایراد گرفته است، طرح اصلاح قانون انتخابات قرار دارد. اما اینکه تا چه اندازه بررسی این طرح‌ها و لوایح برای کشور راهگشا است باید بررسی شود. به نظر می‌رسد که هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی باید با دولت صبحت کرده و در این مدت باقی‌مانده به طرح‌ها و لوایح حیاتی که می‌تواند به توسعه کشور، حل مسائل و انسجام ملی کمک کند بپردازد.
وی در ادامه اظهار کرد: برای ارزیابی عملکرد مجلس دهم باید سنجید که این مجلس با چه شعار و چه وعده‌ای بر سر کار آمد. جریان اصلاحات در ابتدای کار شعار امید، آرامش، رونق اقتصادی و حمایت از سیاست‌های تنش‌زدایی در روابط خارجی و همچنین حمایت از اهالی فرهنگ و ادب و نهادهای مدنی را سر داد و اکثریت مجلس در این حوزه کوتاهی نکردند.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر، این مجلس بیشترین تعامل را با دولت داشت و در سال ۹۶ وزرای دولت رای اعتماد از مجلس گرفتند و هیچ‌گاه مجلس به دنبال سنگ‌اندازی بر سر راه دولت نبود و در مواردی که پای امنیت ملی و منافع ملی به میان آمد مجلس کوتاهی نکرد. به عنوان مثال پس از تحریم سپاه پاسداران از سوی آمریکا، مجلس یکدست لباس سپاه بر تن کرد.


وی در ادامه تاکید کرد: بررسی برخی از لوایح از قبیل ‌FATF، برجام و استانی شدن انتخابات مجلس کوتاهی نداشت و هر آنچه در توانش بود انجام داد. عملکرد این دوره از مجلس باید در مقایسه با دوره قبل و دوره بعد سنجیده شود، آنگاه است که می‌توان نمره‌ای به عملکرد این مجلس داد.
وی در ادامه خطاب به نمایندگان دوره بعدی بیان کرد: بنده به عنوان یک شهروند عادی که تجربه نمایندگی دارم، به نمایندگان دوره بعد توصیه می‌کنم که از شعار سردادن فاصله بگیرند؛ چرا که تاریخ مصرف شعار زود به پایان برسد. مجلس آینده باید به سمت تقویت کمیسیون‌ها رفته و در تصمیم‌گیری‌ها از نظرات صاحب‌نظران و کارشناسان مستقل غیر از مرکز پژوهش‌ها نیز استفاده کنند. از سوی دیگر انتظار می‌رود مجلس آینده در حوزه نظارت گام جدی‌تری بردارد.
وی افزود: انتظار می‌رود مجلس یازدهم از تجارب مجالس گذشته حتی تجربه‌های ناموفق آنها درس گرفته و در بعد نظارتی با جدیت بیشتری ورود کند. اینکه براساس سلیقه و میل شخصی در یک حوزه نظارت کلید بخورد به جایی راه پیدا نمی‌کند. باید اجازه دهند تا بعد نظارتی فارغ از امیال و اراده‌های شخصی پیش رود و هیئتی کارشناسی و مستقل برای دنبال‌کردن تحقیق و تفحص‌ها ایجاد شود.
نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتظار می‌رود مجلس یازدهم با بررسی دقیق و کارشناسی در مواردی که لازم است به بحث تحقیق و تفحص ورود کند و درنهایت نتیجه روشن و شفافی ارائه دهد تا اعتماد عمومی نیز افزایش یابد. از نظر بنده اگر قرار باشد اصلاحی در کشور صورت بگیرد، در گام اول بعد نظارتی مجلس باید قوی‌تر از بُعد قانون‌گذاری آن شود.
سایر اخبار این روزنامه
پوپولیست‌ها چگونه بحران کرونا را تشدید می‌کنند؟ ترامپ در آینه بولسونارو علیرضا صدقی فرصت طلایی ترمیم اصلاحات با افزایش ساعات کار کودکان و نوجوانان با گوشی‌های هوشمند کارشناسان نسبت به خطرات پیش روی آنها بیمناکند «ابتکار» تاثیر فروش سهام دولتی در قالب صندوق‌های (ETF) بر بازار بورس را بررسی کرد چرا بهترین راه مقابله با کلاهبرداری، پیشگیری از وقوع جرم با هشدار و اطلاع‌رسانی است؟ «ابتکار» شروط مورد توافق رقبای اصلی کرسی‌های ویژه مجلس یازدهم را بررسی می‌کند هفت شرط برای همه، یک شرط علیه قالیباف آیا رسانه‌ها به نمایشگاه مطبوعات نیاز دارند؟ ویترین تاریک رسانه ها بزرگ‌ترین آغازکننده جنگ به‌شدت نگران ایران است پس از بیست روز کیم جونگ اون ظاهر می‌شود حمیدرضا ترقی: جریان‌های سیاسی در موضوع «کرونا» جهادی عمل کردند تاثیر آزادسازی سهام عدالت بر ادامه رشد بورس ارزش تقریبی سهام عدالت چقدر است؟ یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی: مجلس یازدهم از شعارزدگی فاصله بگیرد