بازداشت تعدادی از ۳۱ مفسد اقتصادی مرتبط با مسئولان

بحث فساد سیستماتیک در کشور موضوع تازه‌ای نیست و از مسئولان گرفته تا مردم این روزها زیاد درباره آن صحبت می‌کنند؛ گرچه تاکنون اقداماتی برای مبارزه با فساد انجام شده، اما هنوز نتیجه قابل قبولی را به دنبال نداشته است. دیروز رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: تعدادی از 31 مفسد اقتصادی که در ارتباط با مسئولان نظام هستند و پیش از این اسامی آنها را به سران قوا داده بودم، دستگیر شدند و تعداد دیگری نیز در حال دستگیری هستند. اعتمادآنلاین نوشت: «امیر خجسته درباره چرایی تاخیر در دستگیری این مفسدان اقتصادی تاکید کرده است که قوه قضائیه کار بررسی حقوقی را انجام می‌دهد و بعد از آن این افراد را دستگیر می‌کنند. رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص چرایی به نتیجه نرسیدن اقدامات به منظور مبارزه با مفاسد اقتصادی، می‌گوید: ما تحقیق و تفحص انجام می‌دهیم و پرونده به قوه قضائیه می‌رود و قوه قضائیه باید طبق روال قانونی اقدام کند. من از قوه قضائیه خواستم و با آیت‌ا... آملی لاریجانی هم صحبت کردم تا خارج از نوبت به پرونده‌هایی که مجلس ارسال می‌کند، رسیدگی کند».
مقابله با زمین‌خواران
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: اسامی تعدادی از زمین‌خواران به قوه قضائیه ارسال شد و نام بقیه نیز پس از قرائت گزارش پرونده مبارزه با زمین‌خواری در مجلس به این قوه ارسال می‌شود. داوود محمدی اظهارکرد: این پرونده در حال حاضر در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در حال بررسی و در شرف تکمیل است. وی یادآور شد: پرونده مبارزه با زمین‌خواری به زودی در صحن کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح و رأی‌گیری شده و سپس به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی برای قرائت ارائه می‌شود. نماینده مردم قزوین در مجلس با یادآوری اینکه بیش از ۱۰۰ جلد پرونده زمین‌خواری در نقاط مختلف کشور در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: تلاش‌های خوبی در این کمیسیون برای پیگیری این موضوع انجام شده، بسیاری از این اراضی به بیت‌المال برگشته و خلع تصرف شده است. محمدی تصریح کرد: گزارش خوبی در مورد این اقدامات تهیه شده که به زودی در اختیار مردم قرار می‌گیرد، این گزارش پس از قرائت در مجلس برای برخورد با متخلفان به قوه قضائیه ارسال می‌شود. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درمورد وضعیت پرونده واردات خودرو و عدم کنترل قیمت خودرو نیز اظهار داشت: تاکنون سه جلسه با حضور مسئولان دستگاه‌های مختلف مانند وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، مرکز پژوهش‌های مجلس، سازمان بازرسی و کارشناسان این کمیسیون برگزار شد، در نهایت مقرر شد هیاتی با تعیین کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در دستگاه‌های مختلف حضور یابد تا از نزدیک و به طور میدانی و با ملاحظه گزارش جامعی از این موضوع تهیه کند. محمدی تاکید کرد: اعضای این هیات مشخص شده و به زودی از بانک مرکزی، گمرک و بخش صنعت، معدن و تجارت بازدید می‌کنند.
تشکر از مسئولان


وی همچنین در این گفت‌وگو تغییر رئیس کل بانک مرکزی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: انتظار مردم از ابتدا این تغییر بوده و باید این اتفاق زودتر می‌افتاد. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: بانک مرکزی متولی بخش مالی و پولی کشور است و مسائلی مانند موسسات مالی و اعتباری، این انتظار را ایجاد کرد که تغییری در ریاست بانک مرکزی داشته باشیم. محمدی افزود: ما در این راستا از مسئولانی که به این موضوع توجه کردند و باعث تغییر رئیس بانک مرکزی شدند، تشکر می‌کنیم، امیدواریم با تدبیر و عملکرد رئیس جدید و پیش‌بینی مسائل آینده به یک نتیجه خوب برسیم.