دستور تاریخی رهبر معظم انقلاب

آیت قیصربیگی‪-‬ پیام صریح، شفاف و روشن رهبر معظم انقلاب اسلامی به مخالفان دولت در دیدار با اعضای ستاد ملی کرونا را باید یک دستور تاریخی در جهت وحدت و همسو کردن منابع درونی حول منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در این برهه زمانی حساس قلمداد نمود.
پانزدهم تیرماه سال جاری مادامیکه وزیر امور خارجه برای پاسخ به سوال نمایندگان در مجلس حاضر شد، برخی رسم میزبانی را بجا نیاوردند و با توهین، اخلال در سخنرانی و اتهام دروغگویی به ظریف حرمت صاحبخانه را زیر سوال بردند و خوراک و سوژه لازم را برای رسانه‌های معاند و بیگانه به اندازه کافی فراهم کردند!
اینجا بود که مقام معظم رهبری سوال و تفحص را حق مجلس بیان نمودند اما به شدت نمایندگان را از دادن نسبت‌های بدون علم، برخورد احساسی و غیرمنطقی برحذر داشتند.
بعد از آن ماجرای تلخ برخی بجای نصب‌ العین قرار دادن صحبت‌های دلسوزانه رهبری کماکان بر مسیر قبلی خود اصرار نمودند و حتی به آن شدت و حدت بیشتر نیز دادند. موج حملات


کم سابقه‌ای که از طرح استیضاح دولت و رئیس جمهور در آن روز به توهین و تهمت و حتی تهدید به اعدام رئیس جمهور به حد اعلی خود رسید!
در اینجا به برخی از اظهار نظرهای نمایندگان مجلس خطاب به دولت و رئیس جمهور طی یک هفته گذشته می‌پردازیم:
یکی می‌گوید: "جناب روحانی! ترسوها را چه به صلح؛ کار آدم‌های ترسو تسلیم است نه مبارزه و صلح و مذاکره!"
نماینده‌ای دیگر چنین توئیت می‌کند:
"او آنقدر وقیح است که ملت خویش را به مسخره گرفته است!"
و... این هم اظهارات یک نماینده دیگر که اینچنین رئیس جمهور را مورد خطاب قرار داده است: "امروز اکثریت قاطع ملت ایران به کمتر از عزل و مجازات شما راضی نمی‌شوند؛با منطق شما، رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شود."
اینها نمونه‌هایی از اظهار نظر برخی از نمایندگان است که بعد از تذکر رهبر معظم انقلاب اسلامی به مجلس یازدهم بیان شده است!
مجموعه این فعل و انفعالات باعث شد تا در دیدار اعضای ستاد ملی کرونا با رهبر انقلاب بار دیگر شاهد تذکر معظم له به
هتک حرمت‌کنندگان رئیس جمهور و دولت باشیم. در این دیدار رهبری با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخی‌ها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان، اظهار داشتند:
«هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.»
در اینجا لازم است کلام مقام معظم رهبری مبنی بر حرام دانستن هتک حرمت رئیس جمهور و دولت برای همه گروه‌ها و جناح‌های مختلف سیاسی فصل الخطاب و بعنوان یک دستور مهم لازم الاجرا باشد. در این دستور تاریخی علاوه بر ایجاد بازدارندگی‌های قانونی، حدود شرعی "حرام دانستن" نیز بر فعل تخریب علیه مسئولان نظام و کشور اعمال شده است.
پرواضح است که رئیس جمهور بر طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با رای مستقیم مردم انتخاب و با حکم تنفیذ رهبری مشروعیت می‌گیرد و تا مادامی که سازوکارهای قانونی به وی اجازه کار می‌دهد می‌بایست مورد حمایت قرار گیرد و هرگونه تخریب و تضعیف او در جهت مصالح و منافع ملی تلقی نمی‌شود.
جان کلام آنکه همیشه در بزنگاه‌های تاریخی شاهد ورود به موقع و دلسوزانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمایت از دولت‌ها بوده‌ایم و به یقین امروز نیز در این برهه زمانی حساس که دولت درگیر یک جنگ تمام عیار روانی و اقتصادی با دشمن و کرونا است، حمایت قاطع رهبری از دولت و رئیس جمهور بجا، ارزشمند و اثرگذار خواهد بود. پیامی صریح، روشن و شفاف برای همه در جهت انسجام داخلی در کمک به دولت در این شرایط خاص و یک هشدار باش و اتمام حجت با افرادی‌ است که تذکر معظم له در ارتباط تصویری با مجلس‌ یازدهم را گوش نکردند و بر هجمه‌ها و تخریب‌های خود علیه دولت اصرار ورزیدند!