غرب امنیت و پیشرفت ایران را نمیپذیرد


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رضایی افزود: غرب هیچگاه نه امنیت ما را قبول کرده و نه پیشرفت ما را می پذیرد. خیانت بزرگی در این ۲۰۰ سال از سوی غرب به ما شده است.

به گزارش ایلنا محسن رضایی افزود: باید دو وجهی عمل کنیم؛ یک برنامه برای امنیت و اقتدار و یک برنامه برای پیشرفت و معیشت مردم داشته باشیم زیرا که می خواهیم مستقل باشیم. هم ایران قوی و هم اسلام ناب برای ما مهم است. هر دو عامل، هم امنیت و هم معیشت مردم و معنویت را فراهم می کنند. کشورهای دنیا یا جزو قدرتهای بزرگ هستند یا وابسته به قدرت های بزرگ هستند. قدرتها ناامنی ها را صادر می کنند و منابع کشورها را به قیمت بسیار کمی وارد کشور خود می کنند. برنامه آنها پیشرفت خودشان و عقب نگه داشتن دیگران است. بنابراین آنها "یک وجهی" هستند. کشورهای بزرگ، مساله امنیت خودشان را حل شده می دانند و از قدرت برای ناامنی دیگران استفاده می کنند تا به کمک آن ناامنی، پیشرفت خودشان را تضمین کنند؛ کما اینکه رژیم صهیونیستی را در منطقه ما ایجاد کرده اند که ما در ناامنی به سر ببریم، زیرا که ناامنی در آسیای جنوب غربی برای پیشرفت غرب ضروری است. با ایجاد ناامنی در منطقه ما، می توانند منابع اینجا را غارت کنند.

وی خاطرنشان کرد: می خواهیم مستقل باشیم، باید "توان سخت افزاری


" و "توان نرم افزاری" را به طور همزمان داشته باشیم و بسیج یک چنین کارکردی دارد. از این رو، بسیج باید برای امنیت و پیشرفت برنامه ریزی داشته باشد. یک برنامه برای تداوم حیات جمهوری اسلامی و ملت مان و برای حفظ استقلال مان می خواهیم و یک برنامه هم برای پیشرفت در زمینه های علمی، فناوری، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی می خواهیم. در هر دو بُعد، روز به روز باید قوی بشویم. برای زندگی و رفاه و عزت و اقتدار، هم قلم ما باید قوی بشود و هم تکنولوژی و توان دفاعی ما باید قدرتمند بشود.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: این که می گوییم بازی گردانی جناحی براساس دوقطبی اصولگرا و اصلاح طلب، در مساله اقتصاد و پیشرفت، پایان پیدا کرده، منظور ما دشمنی با این آقایان و جناح های سیاسی نیست. برخی از مدیران دو جناح، زحمت هم کشیده اند و فداکاری هم کرده اند اما الان در یک شرایطی هستیم که نیاز به یک قیام علمی، فرهنگی و فناوری داریم. نیاز به یک قیام اقتصادی داریم تا بتوانیم بیانیه گام دوم را پیاده سازی و عملیاتی کنیم. با تحول و همبستگی و تغییر در روش ها و گفتمان های مدیریتی گذشته، می توانیم در برابر این تحریم اقتصادی سینه سپر کنیم و فشارهای پیرامونی را خنثی کنیم.