یک فعال سیاسی آمریکایی: هدف «معامله قرن» تسهیل دسترسی صهیونیست‌ها به منابع انرژی است

یک عضو جنبش همبستگی جهانی علیه صهیونیسم، "معامله قرن" را در راستای توسعه طلبی سرزمینی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: صهیونیست‌ها از این فرصت برای چنگ اندازی بر منابع نفت و گاز منطقه حداکثر بهره‌برداری را خواهند کرد.
"پل لارودی" در گفت وگو با ایرنا افزود: معامله قرن به معنی افزایش فشار بر فلسطینی‌ها و پاک کردن مساله فلسطین است. به این معنا که به اسراییل اجازه خواهد داد سرزمین‌های بیشتری را غصب و فلسطینی‌ها را سرکوب کند.وی ادامه داد: در واقع اسراییل می‌خواهد تا آنجا پیش برود که اثری از فلسطینی‌ها به عنوان یک ملت باقی نماند. اسرائیل دارای طرح‌های نظامی ویژه‌ای است که مستلزم خالی کردن مناطق بیشتری از کرانه باختری از فلسطینی‌ها است.
این فعال صلح هشدار داد: حتی دور از ذهن نیست که در آینده شاهد کوچ اجباری دستجمعی فلسطینی‌ها به اردن باشیم تا کرانه باختری خالی از ساکنان اصلی آن شود. این کار به افزایش عمق امنیتی اسراییل و تبدیل به یک "ملت خالص یهودی" کمک می‌کند.
لارودی این روند را برای آینده اردن هم تهدیدآمیز دانست و گفت: همین حق حاکمیت محدود اردن نیز به خطر خواهد افتاد. حق قیمومت اردن بر اماکن مقدس قدس نیز از میان خواهد رفت.


عضو جنبش همبستگی جهانی علیه صهیونیسم ادامه داد: نگاه سرزمینی اسراییل البته فراتر از کرانه باختری است و اگر بتوانند از تصرف و کنترل جنوب لبنان و سوریه و مناطق عربی تا رود فرات هم چشم پوشی نخواهند کرد.
به گفته لارودی، رژیم صهیونیستی به منابع تازه کشف شده نفت و گاز منطقه خاورمیانه نظر دارد، امساله این است که مرزهای اسراییل باید مبهم بماند تا بتوانند به سیاست توسعه طلبانه و تصرف سرزمینی خود ادامه دهند.
وی تاکید کرد: سیاست تصرف سرزمین‌های عربی نه تنها در راستای گسترش قلمرو صورت می‌گیرد، بلکه منابع مهمی را در اختیار اسراییل قرار خواهد داد. با این کار، آنها دشمنان و رقبای منطقه‌ای خود را از دسترسی و بهره‌برداری از این منابع محروم خواهند کرد.
عضو جنبش همبستگی جهانی علیه صهیونیسم درباره اعلام آمادگی اخیر "محمود عباس" رئیس دولت فلسطینی برای دیدار "بدون قید و شرط" با "بنیامین نتانیاهو" نیز گفت: تاریخ نشان داده که اینگونه اظهار نظرها و دیدارها نتایج منفی برای فلسطینی‌ها داشته است.در جریان کنفرانس مادرید، شرط فلسطینی‌ها این بود که به عنوان یک هیات مستقل حضور یابند اما این پیش شرط رد شد و آنها ناگزیر در قالب هیات‌های کشورهای عربی حضور پیدا کردند. آن مذاکرات به هیچ نتیجه خوبی برای فلسطینی‌ها نرسید.
وی یادآور شد: در این مرحله فلسطینی‌ها در شرایط بسیار شکننده‌ای قرار دارند و دیدار بدون پیش شرط مورد نظر محمود عباس به بدتر شدن شرایط خواهد انجامید. بخصوص که اسراییل و ایالات متحده پیش شرط‌های زیادی برای فلسطینی‌ها مطرح کرده‌اند.
این فعال سیاسی ادامه داد: امیدوارم در پشت پرده، بده بستان و رشوه‌ای صورت نگرفته باشد تا مقام‌های دولت فلسطینی با پیش شرط‌های آنها کنار بیایند.
لارودی در مورد پیش شرط‌ها گفت: آنها از محمود عباس می‌خواهند که اساساً ایده دولت فلسطینی را کنار بگذارد. همچنین از پیگیری جنایت‌های اسراییل و سیاست‌های غیرقانونی آن در مجامع و محافل بین‌المللی و دادگاه لاهه دست بردارند.آنها می‌خواهند تشکیلات فلسطینی بیش از این تابع و بازوی امنیتی اسراییل شده و سرسپردگی خود را به ارتش این رژیم نشان دهد.
وی درباره کارکرد دولت محمود عباس و تداوم آن برای مردم فلسطین ابراز تردید کرد و گفت: اساساً دولت فلسطینی به شکل کنونی و در شرایط اشغال عملی کرانه باختری، در خدمت اشغال عمل می‌کند. این به اصطلاح دولت فلسطینی، شیر بی‌یال و دم و اشکم است. نه بر منابع مالی خود کنترلی دارد و نه دارای بنیه به عنوان یک دولت واقعی است. بلکه اسیر کامل اسراییل است و عملاً امور مالی، نظامی و امنیتی آن را اسراییل کنترل می‌کند.
سایر اخبار این روزنامه
دستور جدید وزیر راه و شهرسازی برای کنترل قیمت مسکن حماس: کنفرانس بحرین خنجری بر پیکر فلسطین است ایاد علاوی: آمریکا با بعثی‌ها درحال مذاکره است یک فعال سیاسی آمریکایی: هدف «معامله قرن» تسهیل دسترسی صهیونیست‌ها به منابع انرژی است انصارالله: فرانسه فروش سلاح به عربستان و امارات را متوقف کند دعوت مراجع تقلید، شخصیت ها و سازمان ها از مردم برای حضور گسترده در روز قدس رهبر انقلاب: راهپیمایی روز قدس در دفاع از مردم فلسطین امسال از هرسال دیگر مهمتر است اعلام تمهیدات ترافیکی روز قدس در تهران طالبان شرایط برای برقراری آتش بس در افغانستان را اعلام کرد گالوپ: آمریکایی‌ها هنوز هم معتقدند ترامپ شاخصه‌های ریاست‌جمهوری را ندارد سفیر چین در دیدار با لاریجانی: کاهش قدرت آمریکا در آینده مشهود است در دیدار با هیات پارلمانی ایران مطرح شد اظهار امیدواری نروژ نسبت به راه‌اندازی هر چه زودتر کانالهای مالی اروپا روزنامه جمهوری اسلامی ورود به چهل و یکمین سال واریز وام 20 میلیونی ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری تحلیل سیاسی هفته