مرگ و میر روزانه کرونایی مجدداً سه رقمی شد

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: «تا‌کنون ۶۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۷۸ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۶۳۰ نفر دُز دوم و ۱۹ میلیون و ۹۷۳ هزار و ۴۳۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۳۵ میلیون و ۷۰۵ هزار
و ۶۴۶ دُز رسید. در شبانه‌روز گذشته نیز ۴۴۰ هزار و ۹۷۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از 17 تا ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۸۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۰۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۶۱۹ هزار و ۸۵ نفر رسید.
متاسفانه در طول این مدت، ۱۰۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۹۳۴ نفر رسید.


خوشبختانه تا‌کنون ۶ میلیون ۱۷۱ هزار و ۵۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
دو هزار و ۶۱۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا‌کنون ۴۵ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۸۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۵۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.»
سهم بالای واکسن نزده‌ها
در بستری‌های بیمارستانی اُمیکرون
خبر دیگر اینکه، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران ضمن تشریح وضعیت کرونا در پایتخت، گفت: به نظر می‌رسد در اسفندماه قله را تجربه کنیم.
نادر توکلی در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، با اشاره به اینکه در تهران در شیب صعودی موج ششم کرونا هستیم، اظهار داشت: آمار ابتلا بسیار بالا و کماکان صعودی است. از ابتدای بهمن که وارد موج ششم شدیم، آمارمان حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ درصد رشد داشته است و هر روز نسبت به روز قبل حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش موارد را شاهد هستیم‌. یعنی در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مراجعین سرپایی به مراکز درمانی به حدود ۱۳ هزارنفر رسیده است.
توکلی افزود: معمولا در این تعداد از هر
۲۰ مراجعه یک نفر بستری می‌شود اما خوشبختانه آمار مرگ و میر فعلا پایین است و از هر ۱۰۰ بیماری که بستری می‌شوند حدود چهار نفر فوت می‌کنند که نسبت به پیک‌های قبلی بسیار کمتر است. موضوعی که مشخصا وجود دارد این است که مرگ و میر بیشتر در گروه سنی بالای ۵۰ سال است. ‌وی ادامه داد:
۵۰ درصد موارد بستری کرونایی مربوط به سنین بالای ۵۰ سال و مابقی مربوط به سنین کمتر از
۵۰ سال است که در گروه دوم عمده‌ موارد بستری در گروه سنی کمتر از ۳۵ سال است. این در حالی است که حدود ۲۰ درصد آمار بستری‌ها مختص گروه سنی زیر ۱۰ سال است.
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران بیان داشت: معمولا بستری‌های اطفال از نوعی هستند که حال عمومی بهتری دارند و بیشتر دچار اسهال و استفراغ مداوم و سرفه‌های غیرقابل تحمل هستند. این سویه از کرونا بیشتر راه تنفسی فوقانی را درگیر می‌کند و چون قطر راه‌های هوایی کودکان نسبت به بزرگسالان کوچک‌تر است، سبب بروز علائمی مانند خروسک و انسداد راه هوایی می‌شود که اورژانس اطفال نسبت به این موضوع آمادگی دارند. درگیری ریوی در کودکان بسیار کم است.
توکلی با اشاره به اینکه هنوز اوضاع کرونا در پایتخت بحرانی نشده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود در هفته آخر بهمن و هفته اول اسفند شرایط ابتلای بسیار بالایی را تجربه کنیم. وی با تاکید بر لزوم تکمیل واکسیناسیون کرونا، گفت: در افراد واکسینه شده میزان بستری و مرگ و میر به شدت پایین است. کسانی که بستری می‌شوند عمدتا واکسن تزریق نکردند. معاون درمان ستاد کرونای استان تهران اظهار داشت: از آنجایی که امیکرون خود محدودشونده است به کسانی که واکسیناسیون‌شان کامل شده است توصیه می‌شود اگر مبتلا می‌شوند خود‌مراقبتی کنند و در صورتی که علائم شدیدی ندارند نیازی به مراجعه به مراکز درمانی هم ندارند. آنها بعد از پنج روز قرنطینه در خانه می‌توانند از منزل خارج شوند زیرا امکان ابتلای سایرین بسیار پایین است، اما خود فرد حتما باید از ماسک استفاده کند.
توکلی درباره رسیدن به قله پیک ششم در پایتخت، گفت: به نظر می‌رسد در اسفندماه قله را تجربه کنیم. آمارهای مناطق مختلف تهران و شهرستان‌های تابعه نشان می‌دهد که آلودگی کرونا در همه جا متوازن است و ویروس کاملا پخش شده است.
در آستانه ورود به قله پیک ششم کرونا هستیم
وزیر بهداشت هم با بیان اینکه همکاری مردم در زمینه واکسیناسیون بسیار خوب بوده است، گفت: در حال حاضر در آستانه ورود به قله پیک ششم کرونا هستیم و تخمین می‌زنیم تا دو هفته آینده به قله پیک برسیم.
عین‌اللهی افزود: اُمیکرون انتشار سریعی دارد و در برخی از کشورها مرگ و میر زیادی ایجاد کرده، اما در کشور ما به دلیل واکسیناسیون گسترده، آمار بستری و مرگ بسیار پایین است و افرادی که در بیمارستان بستری می‌شوند عمدتا افرادی هستند که واکسن تزریق نکرده‌اند، وگرنه سایر افراد چنانچه مبتلا شوند، بیماری‌شان بسیار خفیف است.