پیونگ‌‎‌یانگ، واشینگتن، سوئد یا سوئیس ترامپ و کیم کجا دیدار خواهند کرد؟

برای دیدار دو رهبر مکان‌های مختلفی مطرح شده است.
به گزارش فرارو به نقل از رویترز، از هفته گذشته که دونالد ترامپ، رئیس‌ ایالات متحده آمریکا، به طور ناگهانی اعلام کرد با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی دیدار خواهد کرد، گمانه‌زنی‌ها درباره مکان نخستین دیدار این دو رهبر افزایش یافت. مقامات کره جنوبی و آمریکایی می‌گویند هنوز مکان و زمان دقیق دیدار ترامپ و کیم مشخص نشده است. اما این امر مانع گمانی‌زنی مقامات، تحلیلگران و ناظران درباره مکان دیدار نشده است. در ادامه مهمترین مکان‌های احتمالی این دیدار جنجالی معرفی می‌شوند.
منطقه امنیتی مشترک پانمونجوم
یکی از محتمل‌ترین مکان‌های برای دیدار ترامپ و کیم، منطقه امنیتی مشترک در پانمونجوم است. این منطقه در مرز بین کره شمالی و کره جنوبی واقع است. این تنها منطقه غیرنظامی است که نیرو‌های کره شمالی و کره جنوبی روبه‌روی یکدیگر می‌ایستند. یک مقام در کاخ آبی ریاست‌جمهوری کره جنوبی روز یکشنبه گفت: «مکان‌هایی مانند سوئیس، سوئد یا جزیره ججو توجه زیادی جلب می‌کنند، اما منطقه امنیتی مشترک را یک گزینه جدی می‌دانیم.» برخی منتقدان می‌گویند: منطقه امنیتی مشترک، نماد جنگ کره و تنش‌های مداوم است نه یک مکان برای امضای توافق صلح. با این حال این مکان دو مزیت دارد: نخست آنکه به ترامپ و کیم اجازه می‌دهد که بدون دور شدن از نیرو‌های امنیتی‌شان دیدار کنند. دوم این دو رهبر در یک پایتخت «دشمن» دیدار نخواهند کرد. در آوریل آینده کیم برای اولین بار با مون جائه این، در منطقه امنیتی مشترک دیدار خواهد کرد. به همین دلیل، مقامات کره جنوبی این مکان را برای دیدار با ترامپ هم مناسب می‌دانند. کاخ ریاست جمهوری کره جنوبی گفته، اگر کره شمالی و آمریکا در پانمونجوم دیدار کنند، این معنای مهمی خواهد داشت. یعنی یک نماد تفرقه به نماد صلح تبدیل خواهد شد.


جزیره ججو
یکی از مناطق دیگر که برای دیدار دو رهبر مطرح شده، جزیره ججو در سواحل جنوب کره جنوبی است. قایق‌ها و هواپیما‌ها به راحتی می‌توانند از شبه جزیره کره به آنجا دسترسی داشته باشد. هر سال در ماه می‌ در جزیره ججو مجمع «صلح و شکوفایی» برای جذب رهبران بین المللی برگزار می‌شود. حاکم ججو در بیانیه‌ای گفت: «ججو به عنوان جزیره صلح، مکان ایده آل برای برگزاری نشست کره شمالی و آمریکا است.»
سوئد یا سوئیس
چندین مکان در اورپا همچون سوئیس و سوئد، برای میزبانی از نشست ترامپ و کیم مطرح شدند. هر دو این کشورها، در سطح بین‌المللی شهرت میانجی‌گری دارند. پس از آتش‌بس سال ۱۹۵۳ بین دو کره، سوئد و سوئیس به عنوان اعضای کمیته نظارتی ملت‌های بی‌طرف در تنظیم روابط دو کره نقش ایفا کردند. کیم در کودکی به همراه خویشاوندانش در دهه ۱۹۹۰، در یک مدرسه خصوصی در سوئیس تحصیل کرد. وزارت خارجه سوئیس اعلام کرده برای تسهیل گفت‌وگو‌ها بین آمریکا و کره شمالی آماده است و با هر دو طرف تماس‌هایی دارد. روز شنبه، نخست وزیر سوئیس به گزارشگران گفته کشورش برای کمک کردن به هر طریقی آماده است. سوئد در گذشته گفت‌وگو‌های غیر رسمی برگزار کرده و پیش‌بینی می‌شود وزیر خارجه کره شمالی به‌زودی به سوئد سفر کند.
آسیا
نشست در آسیا، به کشور کره شمالی نزدیک‌تر خواهد بود. شهر‌هایی مانند پکن، سنگاپور، هانوی و حتی اولان‌باتار در مغولستان برای میزبانی از نشست مطرح شده‌اند. پکن به عنوان یکی از بزرگ‌ترین حامیان پیونگ‌یانگ دیده می‌شود و از سال ۲۰۰۳ میزبان سلسله‌ای از مذاکرات چندجانبه با کره شمالی بوده است. با این حال، در سال‌های اخیر روابط پیونگ‌یانگ و پکن به سردی گراییده و تحلیلگران می‌گویند که ترامپ مایل نخواهد بود به رقیب بزرگی مانند چین اجازه دهد توجه‌ها را به خودش جلب کند. اولان‌باتار، پایتخت مغولستان، در گذشته مکان مذاکرات حساس با کره‌شمالی بوده است. اما فقدان زرق‌وبرق در آنجا ممکن است ترامپ را از برگزاری پرخطرترین اقدام دیپلماتیکش در آنجا منصرف کند.
پیونگ‌‎‌یانگ یا واشینگتن
تا جایی که مشهور است، کیم از زمانی که در سال ۲۰۱۱ به قدرت رسید، از کره شمالی خارج نشده است بنابراین هرگونه سفر به خارج از کشور، ممکن است مشکل‌آفرین باشد. مذاکرات سابق بین مقامات آمریکا و کره شمالی در پیونگ‌یانگ اتفاق افتاد. مادلین آلبرایت، وزیر خارجه آمریکا، در پایتخت کره شمالی و با پدر کیم و کیم جونگ ایل، در سال ۲۰۰۰ دیدار کرد. بیل کلینتون و جیمی کارتر، روسای سابق آمریکا، هم به پیونگ‌یانگ سفر کردند. به گفته رویترز، از سفر آلبرایت به پیونگ‌یانگ به عنوان یک سفر تاییدکننده یک رژیم «وحشی و سرکوبگر» انتقاد شد. از ترامپ هم به خاطر هرگونه نشست در پیونگ‌یانگ یا خارج از آن انتقادات مشابهی خواهد شد. از کیم هم برای سفر به آمریکا انتقاد خواهد شد. تا حالا هیچ رهبر کره شمالی به آمریکا سفر نکرده است. به همین دلیل ناظران معتقدند که باید یک مکان بی‌طرف برای دیدار پیدا شود.
یک سناتور آمریکایی: ایران در حال پیروزی در خاورمیانه است
یک سناتور جمهوریخواه آمریکا در یادداشتی تاکید کرد که ایران در خاورمیانه در حال پیروزی است در حالی که آمریکا و متحدانش مستاصل هستند.
لیندسی گراهام، سناتور جمهوریخواه آمریکایی که به تازگی به اراضی اشغالی سفر کرده است، در یادداشتی در روزنامه وال استریت ژورنال، تصریح کرد: من بارها به منطقه سفر کرده‌ام اما این ناخوشایندترین سفری بود که تاکنون داشته‌ام. ایران با کمک ولادیمیر پوتین و بشار اسد در حال پیروزی (در منطقه) است اما عرب‌های سنی، اسرائیل و آمریکا مستاصل هستند. گراهام در ادامه باراک اوباما، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا را برای این وضعیت مقصر دانست و نوشت: رئیس‌جمهور اوباما مقصر است چرا که علیه بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه به اندازه کافی اقدام نکرد و نیروهای آمریکا را از عراق خارج کرد. این سناتور آمریکایی همچنین نوشت: هر چند یک استراتژی مناسب برای مقابله با افزایش نفوذ ایران در عراق و تسلط ایران و روسیه بر سوریه وجود ندارد اما من امیدوارم که دولت آمریکا یک استراتژی مستحکم تعیین کند که شامل مناطق بدون پرواز در سوریه باشد به گونه‌ای که پناهندگان بتوانند در ایمنی به خانه‌های‌شان باز گردند و آمریکا به آموزش نیروهایی که می‌خواهند بر اسد غلبه کنند، ادامه دهد. ما باید برای ایران و روسیه نیز مشخص کنیم که آنها با هزینه خود با این نیروها تعامل خواهند کرد. بنا بر گزارش پایگاه خبری هیل، این اظهارنظر گراهام در حالی انجام شده است که روابط ایران و آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت ترامپ بدتر شده است. وی بارها علیه توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی که در زمان ریاست‌جمهوری اوباما حاصل شد انتقاد کرده و آن را بدترین توافقی دانسته که تاکنون از طریق مذاکره حاصل شده است. ترامپ همچنین از اعتراضات ماه ژانویه در ایران حمایت کرده است.
سناتور گراهام در ادامه یادداشت خود در وال استریت ژورنال به تقابل ایران و اسرائیل و حمایت تهران از حزب‌الله لبنان پرداخت و مدعی شد: نیروهای اسرائیل به ما اطلاع دادند حزب‌الله با کمک ایران در حال ساخت تسلیحات هدایت‌پذیر دقیق است. هزاران راکت و موشک میان‌برد به سمت اسرائیل نشانه گرفته شده‌اند. اسرائیل نیز به زودی مجبور خواهد بود تا این سایت‌های راکت را هدف قرار دهد. سایت‌هایی که حزب‌الله آنها را در ساختمان‌های غیرنظامی همچون آپارتمان‌ها، مدارس و بیمارستان‌ها مستقر کرده است. این سناتور جمهوریخواه افزود: رهبران اسرائیل نگرانند که این اقدامات منجر به تلفات سنگین غیرنظامیان در صورت الزام اسرائیل به دفاع از خود شود. این مقام آمریکایی با تکیه بر ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره حضور ایران در سوریه مدعی است که جمهوری اسلامی به دنبال تسلط بر سوریه با کمک روسیه است. این در حالی است که ایران بارها ضمن رد این ادعاها تاکید می‌کند که حضور تهران در سوریه تنها به صورت مستشاری و بنا به درخواست دولت مشروع دمشق بوده است. آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنین این ادعا را مطرح می‌کنند که حزب‌الله لبنان با حمایت ایران به راکت و موشک‌هایش دست پیدا کرده و حتی ایران خود در حال ایجاد پایگاه نظامی در نزدیکی مرزهای اراضی اشغالی است. به نظر می‌آید آنها در تلاشند تا با این ادعاهای واهی مظلوم‌نمایی کنند و در صورت انجام هر اقدامی در این زمینه خود را توجیه کنند
سایر اخبار این روزنامه
مرکل برای چهارمین دوره صدر اعظم آلمان شد «قدرت مند ترین زن جهان» همچنان بر مدار قدرت « ابتکار» تحلیل‌های مختلف در خصوص برکناری رکس تیلرسون را بررسی می‌کند همه اختلافات تیلرسون و ترامپ فیزیکدان برجسته انگلیسی در 76 سالگی در گذشت پایان تابش هاوکینگ رضا دهکی سایه روشن استیضاح «ابتکار» از حواشی استیضاح وزیر جهاد کشاورزی گزارش می دهد گذر حجتی از استیضاح آرام «ابتکار» روش‌های انتخاب کتاب در میان کتابخوانان را بررسی کرد سنت و مدرنیته در خدمت کتابخوانی «ابتکار» وضعیت بازار سرمایه در سال 96 را بررسی کرد از سود 64 درصدی تا رقابت در بازار بدهی نتیجه شور نمایندگان در دفتر رئیس مجلس برای حل اعتراض های کشاورزان نصف جهان اشتراک آب در مهر 97 به کشاورزان اصفهانی تعلق می‌گیرد یار نزدیک احمدی نژاد برای گذراندن حکم 15 سال حبس به زندان رفت بقایی و تکرار بازی اعتصاب غذا «ابتکار» ابهامات کناره گیری محمد علی نجفی از شهر داری تهران را بررسی می کند معمای استعفا در بهشت بیژن زنگنه: میزان تولید نفت در دو میدان آبان و پایدار غرب به ۱۰۵ میلیون بشکه می‌رسد پیونگ‌‎‌یانگ، واشینگتن، سوئد یا سوئیس ترامپ و کیم کجا دیدار خواهند کرد؟ وزارت امور خارجه روسیه: اقدامات خصمانه انگلیس بی‌پاسخ نمی‌ماند